Létezik olyan,hogy nem tudom elképzelni,hogy terhes vagyok? 15 hetes vagyok,7 hete tudom,nagyon várom,hogy a karomba tartsam. De mindha még mindig nem tudnám elképzelni,h ez velem történik.várom,h baj történjen,nem nem azt szeretném,hanem hihetetlen.
Én már 30 hetes vagyok, sokat vártunk rá, de még nekem is néha fura. Valahogy én se tudom elképzelni, hogy kb 2 hónap múlva itt lesz egy kisbaba.
Ebben amúgy benne lehet a hosszú várakozás traumája. Túl sokszor jött a pofon, a csalódás hogy most sem sikerült, túl sokáig tűnt ez valami misztikus, szinte elérhetetlen dolognak, e miatt nem merem elhinni, hogy ez valóban velem történik meg, hiába járok már a terhesség végén legbelül nem merem beleélni igazán magam.
Én is éreztem így a terhesség alatt, a vége felé is.
Sőt! Most múlt egy éves a kisfiam, és még mindig nehezen hiszem el, hogy ő van nekem 😊
(Én mindig ilyen újra és újra rácsodálkozós voltam, máig emlékszem rá, hogy mennyi ideig nem tudtam elhinni, hogy már iskolás vagyok, mert előtte annyira vàrtam 😀)
Szintén 15 hetes vagyok, már látszódik egy pici pocak, de őszintén? Totálisan hihetetlen. A 12 hetes genetikain is csak ráztam a fejem, hogy ez nem lehet igaz, hogy ott van bennem ez a pici izgő-mozgó kisember.
Nagyon vártuk és várjuk, de valahogy hihetetlen. Büszkén nézek a tükörbe, de néha megfeledkezem róla és aztán mikor eszembe jut, akkor újra és újra rácsodálkozom. Szerintem ez teljesen normális, főleg, ha ez az első várandósságod. Jó egészséget kívánok!
15 hkm
Mi lett veled kérdező? Megszületett? Én most vagyok így. Az a baj, hogy nem csak nem hiszem el, hanem folyamatosan parázom is, hogy mi van, ha már nem is él, csak nem tudok róla? Szeretném, ha minden nap rendesen szétrugdosna már.
17hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!