Már nagyon rég ettem csípőset, és ma egy keveset ettem. Árt a lepénynek? Rám szóltak hogy a végén főleg nem szabad enni a csípőset mert a szülés is be indulhat...hát ez valahogy hihetetlen számomra. 34 hetes vagyok.
Pfff, hagyjuk már!
Egyél, amit szeretnél, és nem nyers, és idiótákra ne hallgass, vagy begolyózol.
A szülést a hormonális változások indítják be, nem az, hogy mit eszel.
Atyaég, aki nekem ilyet mondana, hogy beindul a csípőstől a szülés, szemberöhögném, mert szimplán ostoba.
Szinte minden nap csípős kínai levest ettem amivel még a férjem sem bírt el. Ja meg jalapenos chipset jalapenjos mártogatóval.
Nem kell mindent elhinni
Van akinek hasmenést és hasgörcsöket okoz
Emiatt nem ajánlják
Csak terhesen kezdtem csípőset enni🤷🏻♀️
Korábban nem szerettem
Ha jól esik, egyél nyugodtan. Én szeretem, de terhesség alatt vagy görcsölt tőle a hasam, vagy savam volt. Csak emiatt mondtam le róla.
Dehogy indítja be a szülést! Akkor mindenki tolná be a chili paprikát, ahogy túllépi a terminust.
Ha a baba nem akar még megszületni, akkor nem a csípőstől fog. Az első gyerekemmel 38. héttől kezdve már mindent is bevetettem, csak bábakoktélt nem, ettem a csípőset, szexeltem, lépcsőztem, aztán még így is csak 40+3 született meg. A kicsi mindenféle külön trükközés nélkül is 39+1 indult, szóval totál semmi köze nem volt hozzá.
A második terhességem alatt egyébként nekem a csípős nagyon nem ment. Kipróbált helyről, ahonnan korábban milliószor ettem már, rendeltem indiait meg pad-thait meg ilyeneket, és míg a férjemnek semmi baja nem volt ezektől, szóval nem a kajával volt a baj, nekem egész éjszaka jött vissza a cucc alul-felül mindenhogy. Borzasztó volt. Viszonylag a terhesség korai szakaszában, 16-18 hetesen kísérleteztem ezekkel, de annyira megbántam, hogy legközelebb csak a baba 2 hónapos korában mertem ilyesmit rendelni ismét, pedig nagyon szerettem mindig is :D Szóval ki tudja, a csípősre hogy reagálsz, a terhesség megváltoztat elég sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!