Hihetetlen rosszul vagyok már az 5. héten, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Még csak 5+2 napos terhes vagyok, de egész nap hányok, émelygek. Szívhang még nem volt így nem tudott az orvos kiírni veszélyeztetettre (még a vizsgálat alatt is hánytam).
A héten szabin vagyok de ha nem javul akkor nem tudok dolgozni. Ilyenkor mivel tud kiírni az orvos? Mert ugye terhességgel egyenlőre nem csak ha lesz szívhang.
Illetve ha elmúlik de egyszer már megkaptam aa veszélyeztetett táppénzt akkor is visszamehetek dolgozni. Mert egyébként nem lenne gond a terhesség munkában, csak így nem megy most.
2017. nov. 14. 14:01
1/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta a háziorvosom, hogy 8-as, egyéb keresőképtelenségi kóddal kiírhat, ugye diagnózist nem kell a papírra írni, tehát mondhatod, hogy megfáztam vagy elkaptam egy vírust. De ezzel kóddal pár napra, esetleg 1-2 hétre tud kiírni. Viszont a Te esetedben ez lehet eltart 12-16. hétig vagy kitudja. Jobbulást és boldog babavárást! :)
2/3 anonim válasza:
De arra az 1-2 hétre amég nincs szívhang, ezt megtudod csinálni. 1-es voltam.
3/3 anonim válasza:
Nekem akkor simán azt írták a rendszerbe, hogy hányok. Nem magyarázták túl.
Ha jó fej a háziorvos, simán táppénzre vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!