A bal mellem alatt, a szívemtől kicsit jobbra van 1 pont, ami hihetetlenül fáj. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Állandóan szúr,ha levegőt veszek vagy megmozdulok,akkor mégjobban. 35 hkm2018. dec. 5. 11:31
2/5 anonim válasza:
Becsípődhetett valami. Nekem kisebb nagyobb megszakításokkal több mint egy éve fáj ott :(
3/5 anonim válasza:
Reggel óta ugyanezt érzem,majdnem minden levegővételre.
Kissé feszítő/nyomó érzés tompán.. Nem mondom hogy fájóan, inkább kellemetlen,és ijesztő.
Arra gondolok,front lehet..
Nekem sokszor volt ilyen tünetem egyébként is, de a háziorvosom mindig csak mosolyog,ha megemlítem neki.. Kb én érzem magam hülyén.
26.héten a belgyógyásznál szintén említettem, ő erre annyit felelt, ha csak nyugalmi állapotban jön elő,akkor nincs baj.
Nemhiszem,hogy normális dolog egyébként.
4/5 anonim válasza:
Nekem is ez van, ma kezdődött. Ilyen kellemetlen nyomó érzés.Nekem nem levegő vételkor. Elég félelmetes. Remélem tényleg csak a front. Én 17hetes kismama vagyok.
5/5 anonim válasza:
Valószínüleg az egyik bordaközi izmod becsípődött. Nem terhesen izomlazítót szoktak adni erre, de így sajnos nem lehet mit csinálni vele. El fog múlni, csak sajnos türelem! Egy gyógytornász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!