Létezik olyan,hogy nem tudom elképzelni,hogy terhes vagyok? 15 hetes vagyok,7 hete tudom,nagyon várom,hogy a karomba tartsam. De mindha még mindig nem tudnám elképzelni,h ez velem történik.várom,h baj történjen,nem nem azt szeretném,hanem hihetetlen.
Figyelt kérdés
Volt így valaki?2023. szept. 15. 22:14
11/15 A kérdező kommentje:
Szia. Igen,3 hete🙏🙂. Igazából még mindig nem hiszem el😅. Ami a parázást illeti,teljesen így voltam mint te,végig.És most se jobb.. Egészséges,én mégis rettegek,azon gondolkodom,hogy segitséget kérek. De szégyenlem,hogy ennyire benga vagyok.de ahogy megláttam,már imádom,és ez óriasi félelem,ha sír vagy valami. Ne légy ilyen mint én. Gratulálok♥️
2024. márc. 12. 17:42
12/15 anonim válasza:
Ó, bakker, nem hangzik jól. Azt hittem, legkésőbb a születésével megszűnik az állandó para 😂
Gratulálok én is neked!
13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem egy egészséges para minden anyában van aki szereti a gyermekét
2024. márc. 13. 04:00
14/15 anonim válasza:
Hát, igen. Csak kérdés,mi számít még egészségesnek?😂
15/15 A kérdező kommentje:
Az már biztos nem mint amilyen én vagyok..
2024. márc. 13. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!