Tényleg nem rosszból kérdezem, de miért vállal valaki 4-5 gyereket?
Nálunk 4 gyerek van 3 nagyobb kamasz és egy kis ovis. 5. Még csak 6 hetes.
Hogy oldjuk meg a hétköznapokat?
Mindent meg lehet. A nagyok önállóan járnak suliba. Ovist visszük,hozzuk váltva. (Neha a legnagyobb hozza haza) Mindketten főállásban dolgozunk. 8-12 óra.
Persze míg kicsik voltak a most kamaszok akkor köztük nem dolgoztam.
Nagyszülők nem tudnak segíteni. Tehát ketten vagyunk mindenre. Hétvégén programozunk.
Tök normális család vagyunk. Simán bírható. ;)
Mert szeretjük őket. 4 gyerekem van. IT szakmában dolgozom.
Ugyanazért vállaltam a 4.et mint az 1.t, mert vágytam rá, és készen álltunk az érkezésére.
Kedves Kérdező, tényleg nem rosszból de én azt se tudom elképzelni minek vállal valaki 3-at.
1-2 az még oké, ott még jut elegendő idő mindenkire, nem kell 5 szobás ház, normál autóba is kényelmesen elférni. 2 felnőttre max 2 gyerek jut. Ezer ok amiért én nekem a 3 gyerek vagy annál több már teher és kényelmetlenség. DE ez én vagyok. :) másnak pedig más a jó!
Egyébként páromék 4-en voltak testvérek és majd 15 évig nem dolgozott anyósom.
31-es vagyok.
lepontozás az megy...kérdés volt válaszoltam hogy miért. Mi nem tetszik ezen? 🤦♀️
Egyesek erre gerjednek,hogy pontozzuk le a másikat 🤦♀️😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!