Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy lehet ebből a helyzetből...

Hogy lehet ebből a helyzetből valami jót kihozni?

Figyelt kérdés

Megbetegedtem a szabadságom első napján. (Valami influenza szerű dolog) Minden programnak amire vártam annyi. Pihenésnek annyi, mert úgy fáj a fejem, hogy aludni sem tudok. Még finomat enni sem tudok mert semmi étvágyam nincsen.

Nem úgy tűnik, hogy ezen túl leszek 1-2 nap alatt pedig kúrálom magam ezerrel.

tegnap 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Egy két hétig is eltarthat
tegnap 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Kipihened magad, és amikor lejár a szabadság, talán addigra ezen is túl tudsz jutni és újra egészségesen irány a meló...
tegnap 15:37
 3/10 A kérdező kommentje:

Amiket felsoroltatok abban mi a jó? Semmi!

Nem azért írtam ki a kérdést,hogy elkeserítő válaszokat kapjak. Épp elég elkeserítő, hogy oda lett az éves pihenésem.

tegnap 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnos én is jártam már így. Sőt....nálunk évente 2x van leállás és szinte mindig akkorra nyeltem be én is a betegségeket. Sz*r volt hogy az egész hetem arra ment el hogy pihenjek és tömjem magam gyógyszerrel.
tegnap 18:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Pont ez van, pedig már erre vártam 2 hónapja. Reméltem kapok valami vidámító választ, mert csak azért nem sírok, hogy nem legyek még rosszabbul. :(
tegnap 18:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Erre senki nem tud vidámító választ adni. Ez van akár tetszik akár nem. Vagy hosszabbítsd meg az otthonléted táppénzzel januárba és mehetsz ahova akarsz.
tegnap 18:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Januárban már minden ismerősöm dolgozik egyrészt. Most van karácsony, most lesz szilveszter most vannak a programok amikről lemaradok. Másrészt hiába a táppénz ki sem dughatom az orrom mert hivatalosan beteg vagyok. Nagyon közel lakom a munkahelyemhez nincs kedvem szorongva bújkálni a kollégák elől és azon aggódni végig mikor hív fel a főnököm, meg nincs is kivel. :( Ez nem kárpótlás semmire, és a pénzem is rámegy.
tegnap 18:33
 8/10 A kérdező kommentje:
amúgy évek óta nem voltam konkrétan sehol mert mindig ez van még egy programra is alig jutok el mert vagy kimerülök vagy lebetegszem. Így meg elég sivár az élet csak a munka meg a mókuskerék. Tök elegem van belőle
tegnap 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor válts munkahelyet.
tegnap 20:57
 10/10 A kérdező kommentje:
És az mit oldana meg? Ugyan úgy dolgozni kell. Semmi kedvem már hozzá sehol. Kiégtem.
tegnap 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!