Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy lehet ebből a helyzetből...

Hogy lehet ebből a helyzetből valami jót kihozni?

Figyelt kérdés

Megbetegedtem a szabadságom első napján. (Valami influenza szerű dolog) Minden programnak amire vártam annyi. Pihenésnek annyi, mert úgy fáj a fejem, hogy aludni sem tudok. Még finomat enni sem tudok mert semmi étvágyam nincsen.

Nem úgy tűnik, hogy ezen túl leszek 1-2 nap alatt pedig kúrálom magam ezerrel.

dec. 26. 13:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Akkor kezeltesd magad. Nem kellenek a kifogások és a panaszok ha nem teszel ellene semmit.
dec. 27. 08:43
 12/21 A kérdező kommentje:
11. "Kezeltesd magad" mégis kivel nincs orvosi rendelés. Akkor mégis kivel kezeltessem magam idióta.
dec. 27. 13:54
 13/21 anonim ***** válasza:
Én nem is értem. A téli szünet miatt vagy a karácsony miatt de ide az emberek a napokban csak panaszkodni járnak fel. Amíg nem elég szar az életed ahhoz hogy változtass rajta akkor nem is olyan szar. Panaszkodjál csak tovább.
dec. 27. 13:57
 14/21 A kérdező kommentje:

11. Persze nem teszek ellene semmit nem ittam meg 5 vödörnyi teát, üldögélek az infalámpa előtt, mentem le a patikába 39 fokos lázzal 2 óra alvas után es vettem meg mindent amit ajanlottak, nem szedek lácsillapítót meg torofertőlenítőt stb.

Mi az istennek szólsz hozzá baromságokat? Így is majd meg halok olyan szarul vagyok. Mit képzelsz te magadról ?!

dec. 27. 13:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem a betegségedről volt szó hanem hogy ki vagy égve és nem vagy hajlandó tenni ezügyben
dec. 27. 14:00
 16/21 A kérdező kommentje:

13 nem viccből lettem beteg és nem egy panaszkodó kérdést írtam ki hanem egy teljesen pozitivat. Miszerint a szarul alakult helyzetemből hogy hozhatnék ki mégis valami jót.

Te vagy egy nyomorult lelketlen szerencsétlen aki idejön piszkálodni meg tenni a paraszt megjegyzéseit. Miért nem a saját életeddel foglalkozol? Jah mert az úgy látom nincs!

Süt a nap szép idő van. Elég nagy baj lehet nálad ha egy beteget piszkálsz ahelyett hogy elmennél valami programra ahol jól érezhetnéd magad. A saját eletedet rakd rendbe mielőtt masokat kritizálsz te szerencsétlen.

dec. 27. 14:03
 17/21 A kérdező kommentje:

15 te már csak tudod. Mert ha 39 fokos lázzal fekszel otthon a várva várt szabadságod alatt akkor nagyon pozitívan kéne látnom az egész világot.

Egyelőre te ülsz otthon a napsütesben és az a napi szorakozasod hogy egy lázas beteget bántsz. Még szerencse, hogy veled minden randben van.

dec. 27. 14:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Józan paraszti ésszel szerinted még is milyen pozitívumot lehet kihozni abból hogy betegen otthon fekszel? Semmit. Akkor meg minek vered a nyálad? Szerinted mások nem jártak már így csak te? Csak neked szörnyű hogy beteg vagy a szabadságod alatt? Másnak is akik a lefoglalt nyaralásukat várják majd közbe szól valami nyavaja. De csak neked lehet szar ugye.
dec. 27. 14:09
 19/21 A kérdező kommentje:

Persze persze azért ülsz otthon és másokat piszkász. :D Ne röhögtesd már ki magadat.

Kerestél itt valakit aki kellő képen szarul van és most rajtam éled ki a nyomorodat, hogy van akinek nálad is szarabb.

Nyertél valóban elég szarul vagyok. Csak veled ellentétben ha nem lennék beteg ma a barátaimmal kirándulnék és nem a gép előtt unnám halálra magam bántani meg ebben a helyzetben sem bántanék senkit. Mert veled ellentétben normális vagyok.

dec. 27. 14:12
 20/21 A kérdező kommentje:

19 semmit nem tudsz rólam csak beszólogatsz. Egyebként veled ellentétben nem másokkal foglalkozom. Veled ellentétben nekem nem okoz örömet mások baja. Szépen megfogalmaztad milyen szar ember vagy.

Ha nem tudsz választ adni a kérdesre akkor miért teszed?! Ez valami kényszer nálad?! Lehet lapozni.

Én nem "verem a nyálam" ezt az útszéli stílust tarsd meg anyádnak aki nem tanított meg a kultúrált beszedre.

dec. 27. 14:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!