Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon meg fog látszani majd...

Nagyon meg fog látszani majd rajtam?Izomvesztés,erővesztés stb.Egy hete beteg vagyok(vírus),nagyon lassan gyógyulok. Alig eszem.

Figyelt kérdés

Folyamatosan jártam edzeni heti 3-4alkalommal egy éve már.

És most nagyon ideges vagyok,hogy lassan gyógyulok,orvos is mondta,hogy ez ilyen vírus sajnos.

tegnap 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:

A hiúság... 🙄 És még mi nők vagyunk azok. Te meg sírsz amiatt a négány deka vagy kiló miatt.

Nem, nem lesz tartós. Most egy kicsit megroggyantál, de jön a nyár, kimegy belőled, aztán ugyanúgy leszel, mint elötte.

tegnap 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:
A sok idő,pénz,munka amit beleteszek,ne vesszen már el.
tegnap 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
De nem fog 😅 Amikor meg nem voltál gyúrós, akkor is voltál influenzás, akkoris fogytál valamennyit, mert nem volt erőd enni. Max nem vetted észre. Egy hónap, aztán semmi bajod nem lesz... Jesszus.
tegnap 14:06
 4/5 Senior Séf ***** válasza:
Reménykedjünk, hogy nem holmi autoimmun izomdisztrófia.
tegnap 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyébként is teljesen felesleges izmok, nem jók semmire, csak a testképzavarodat enyhíti. Nem csoda, ha be vagy tojva most.
tegnap 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!