Nagyon meg fog látszani majd rajtam?Izomvesztés,erővesztés stb.Egy hete beteg vagyok(vírus),nagyon lassan gyógyulok. Alig eszem.
Figyelt kérdés
Folyamatosan jártam edzeni heti 3-4alkalommal egy éve már.
És most nagyon ideges vagyok,hogy lassan gyógyulok,orvos is mondta,hogy ez ilyen vírus sajnos.
tegnap 12:49
1/5 anonim 

válasza:

A hiúság... 🙄 És még mi nők vagyunk azok. Te meg sírsz amiatt a négány deka vagy kiló miatt.
Nem, nem lesz tartós. Most egy kicsit megroggyantál, de jön a nyár, kimegy belőled, aztán ugyanúgy leszel, mint elötte.
2/5 A kérdező kommentje:
A sok idő,pénz,munka amit beleteszek,ne vesszen már el.
tegnap 13:30
3/5 anonim 

válasza:

De nem fog 😅 Amikor meg nem voltál gyúrós, akkor is voltál influenzás, akkoris fogytál valamennyit, mert nem volt erőd enni. Max nem vetted észre. Egy hónap, aztán semmi bajod nem lesz... Jesszus.
4/5 Senior Séf 

válasza:

Reménykedjünk, hogy nem holmi autoimmun izomdisztrófia.
5/5 anonim 

válasza:

Egyébként is teljesen felesleges izmok, nem jók semmire, csak a testképzavarodat enyhíti. Nem csoda, ha be vagy tojva most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!