Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit egyek, ha beteg vagyok?

Mennyit egyek, ha beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Sajnos lebetegedtem, semmi erőm és étvágyam, viszont tudom, hogy ez így nem jó és ennem kellene. 2500 kalóriát eszek általában, 2g /testsúlykg fehérje. Ezt mindenképpen tartanom kellene így, hogy beteg vagyok is? Nem szeretnék nagyon visszaesni, most 1 hétig edzés sem lesz, így a kajára kell odafigyelnem nagyon.

2022. febr. 27. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
1 hét edzés mentességtől nem fog az izmod eltűnni, viszont érdemes tartanod a súlyodat, egyyértelműen ha nem mozogsz kevesebb kalória kell.
2022. febr. 27. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
A 2g amúgy is sok és teljesen felesleges. 1 hét pihenő pedig nem a világ vége, nem esel össze
2022. febr. 27. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Úristen! Naturál hobbigyúrósként nehogy ne tömjek már be betegség alatt is 2500 kalóriát és 2 g/tskg fehérjét naponta. Jézusom! Egy hétig még edzeni sem fogok tudni. Most mi lesz? A végén még a 35-ös karomból 34-es lesz? Ugye nem? Fiúk, nyugtassatok meg!
2022. febr. 27. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy ne éhezz
2022. febr. 27. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapjában ha nem edzel kevesebb kalória is elég, azt pedig ha meg tudod enni egyed, ha nem akkor pedig ne erőltesd. Egyél akkor annyit, amennyi kényelmes, ne terheld le pluszban az emésztésed is, ha nem tudsz enni annak oka van.
2022. febr. 27. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!