Mit egyek, ha Covidos vagyok éa nagyon gyenge/beteg?
Húsundorom lett, de durván. Még soha nem volt ilyen, terhesség alatt sem.
Igazság szerint Semmit nem tudok lenyelni, csak az édeset..
Viszont ez így nem lesz jó...
Nem tudom megenni a szalámit, a sajtos stanglit, csak a mézeskalács meg a banán csúszik le...
Az a baj, hogy egyre gyengébb vagyok. A tünetekkel egy napon meg is jött a menzeszem, ilyen erős még sosem volt... Valószínűleg ez is legyengít. Valamint folyamatosan lázas vagyok.
Mit egyek, hogy bírjam magam? Itt a 4.5 éves lányom, muszáj bírni a tempót... Amellett főzni kell, mosni kell...
Holnap főzök egy jó húslevest, és meglátjuk. De a hús nem fog elfogyni, előre látom..
Mondjuk ma fel se nagyon keltem...
Szia!
Bevitt a mentő, de hazaküldtek. 1.5 hónapig kb csak feküdtem, ültem az ágyon.
Nagyon nehezen jöttem helyre. 10 napig voltam folyamatosan lázas.
Ez volt december-januárban.
Márciusban kezdtem nagyon fulladni. Onnantól folyamatos röntgenek és vérvételek.... Asztmásnak lettem nyilvánítva.
38 éves vagyok, nem dohányzom, nem iszom.. És mégis legyűrt. Azóta a márciusban szedett Medrol felborította a hormonháztartásomat. Extra erős vérzésem is volt már, és híztam 10kg-t.
Igazság szerint úgy általánosan rosszabb lett az egészségi állapotom.
Viszont most csináltattam védettségi igazolványt. Még mindig, 1 év után is sok antitestem van. Legalább ennyi.
Az komoly, de legalább már jobban vagy. Mennyi az antitested, ha nem titok? :)
B.u.é.k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!