Ha így rámköhög egy covidos, vagy valahogy benyalom, most nem leszek tőle beteg?
Ugyanis október közepén megbetegedtem, torokgyúladásom volt, az elején 2 nap láz, antibiotikumot szedtem és meg is szűnt a láz hamar, meg a torokgyúladás is, viszont még egy-két hétig szag ízzavar volt, elmentem tesztre, az pozitív lett, de ez már a vége fele volt, okt.31-én, akkor már csak csekély volt a szag, ízzavar, aztán néhány nap múlva azt vettem észre, hogy semmi tünet. November 4-5 körűl már semmi nem volt. Most is egészségesnek érzem magam, semmi bajom. Csak korona volt, ha a teszt pozitív lett.
Az érdekrlne, hogy ha én szinte még most voltam benne és valaki rámköhögne, vsgy valahogy valamit megfogok, azon rajtavan és beviszem megint a szervezetembe, akkor most semmi bajom nem lesz, mert immunis vagyok?
Azt hallottam, hogy a koronát újra el lehet kapni aki volt benne az is, de azért csak immunis sz ember kb 4 hónapig.
El lehet kapni ujra, de arra nem volt pelda, hogy azonnal. Elvileg teljesen vedett vagy. Persze maszkot azert kell hordanod, mert teljesen lehetetlen kimazsolazni, hogy valaki azert nem hord maszkot, mert.
Vedett vagy. Milyen jo lenne gyogyult covidosokbol toborozni dolgozokat, akiket nem kell felteni a fertozestol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!