Miért van ez, hogy ennyire sűrűn vagyok beteg? Valakinek van valami ötlete?
Szóval az van,hogy rengeteget vagyok beteg és emiatt nagyon sokat hiányzok az iskolából. Ez a rendszeresség úgy van,hogy kb. Egy hetet vagyok iskolában, majd lebetegszek és 2 hétig nem megyek iskolába. Gyakorlatilag már minden vizsgálaton keresztül mentem, immunológián is már voltunk.
Valakinek van valami ötlete?

Manapság egyre többen vannak így. A túlzott fertőtlenítés, a sok műkaja, mindenféle mesterséges dolog amit megeszünk, a környezetszennyezés, stb.
Hagyni kellene a szervezetet találkozni baktériumokkal, és kerülni kellene a műanyag élelmiszereket.

Műanyag élelmiszer persze ;) elég szánalmas, hogy embernek ennyire terjed az értelmi képessége.
Kérdező, normális, magánorvosokhoz menj kivizsgálásra, de D-vitamin kúra is valszeg elegendő. ez van, ha az ember hisz a reklámoknak, és csak C vitamint eszik, mert a bőröd marha szép lesz, de a c vitamin nem az immunrendszer vitaminja
Nézték már az immunoglobulin szinteket? (Vérvételbol IgG, IgA, IgM)
Nekem is hasonló problémáim voltak, és az alacsony IgG-szint miatt volt. Mióta kapok rá gyógyszert, jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!