Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van ez, hogy ennyire...

Miért van ez, hogy ennyire sűrűn vagyok beteg? Valakinek van valami ötlete?

Figyelt kérdés

Szóval az van,hogy rengeteget vagyok beteg és emiatt nagyon sokat hiányzok az iskolából. Ez a rendszeresség úgy van,hogy kb. Egy hetet vagyok iskolában, majd lebetegszek és 2 hétig nem megyek iskolába. Gyakorlatilag már minden vizsgálaton keresztül mentem, immunológián is már voltunk.

Valakinek van valami ötlete?

2020. nov. 7. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

Manapság egyre többen vannak így. A túlzott fertőtlenítés, a sok műkaja, mindenféle mesterséges dolog amit megeszünk, a környezetszennyezés, stb.

Hagyni kellene a szervezetet találkozni baktériumokkal, és kerülni kellene a műanyag élelmiszereket.

2020. nov. 7. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

Műanyag élelmiszer persze ;) elég szánalmas, hogy embernek ennyire terjed az értelmi képessége.

Kérdező, normális, magánorvosokhoz menj kivizsgálásra, de D-vitamin kúra is valszeg elegendő. ez van, ha az ember hisz a reklámoknak, és csak C vitamint eszik, mert a bőröd marha szép lesz, de a c vitamin nem az immunrendszer vitaminja

2020. nov. 7. 13:28
 3/3 anonim válasza:

Nézték már az immunoglobulin szinteket? (Vérvételbol IgG, IgA, IgM)

Nekem is hasonló problémáim voltak, és az alacsony IgG-szint miatt volt. Mióta kapok rá gyógyszert, jól vagyok.

2020. nov. 7. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!