Cukor beteg vagyok mit egyek?
Először is mindenképpen figyelj az inzulinadagodra, ugyanis ha mellette többet mozogsz, és kevesebbet eszel, akkor nagy inzulin adagok mellett vészesen lemehet a cukrod.
A diéta részében annyira nem vagyok kompetens, de szerintem fontos lenne, hogy napközben is vegyél magadhoz táplálékot, legalább valami könnyűt, amit a nagy rohanásban is be tudsz kapni.
Mit dolgozol egyébként?
Az nagyon nem jó, hogy mozogsz, de nem eszel rendesen...
Ami a kalóriát illeti, ami nyilván kevés a napodban, azért fogysz, azt a normális fehérjebevitel mellett lehetőleg némi lassú felszívódású szénhidrát és zsír adja. Ha tényleg aktív vagy, akkor nem kerülheted el a fokozott zsírfogyasztást, hiszen a szénhidráttal nem szállhatsz el s fehérjével sem érdemes.
Nem tudom, eddig hogyan ettél, lehet, hogy hirtelen megemelni a zsírbevitelt az túl drasztikus lenne. Mindenesetre én tuti ennék olajos magvat napközben, ha kimenni a wc-re van időd, akkor olajos magot enni is van, semmi az egész.
Amúgyis meg kell tudni oldani az evést. A páromnak rosszkor van az egyetlen szünete, ő munka közben, állva, piszkos kesztyűben, evőeszközzel eszik, valamikor KELL. A legtöbb helyen meg lehet oldani valahogy, muszáj. Az egészségedről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!