Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nem rosszból kérdezem,...

Tényleg nem rosszból kérdezem, de miért vállal valaki 4-5 gyereket?

Figyelt kérdés
Kerdezem ezt ugy hogy a harmadikkal vagyok varandos :D de en azt érzem, hogy kesz, ennek itt a vége, mar a 3 is sok lesz, de egy harmadikat mindketten szeretünk volna. Hogy lehet letezni 4-5, akár több gyerekkel? Ott már végképp nem fog dolgozni az édesanya?
dec. 30. 11:12
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
30%

Magaddal foglalkozz.

Nem könnyű, tudom.

dec. 30. 11:30
 2/37 anonim ***** válasza:
47%

Nem értem az ertetlenkedesed.

Nem mindegy már, hogy 3 vagy 4 gyerek?

Mind elég sok annak, aki nem ilyen típus. Munka esetén sem oszt és szoroz, hogy 3 vagy 4 gyereked van-e.

dec. 30. 11:31
 3/37 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom, ez engem is érdekel. Lehet, hogy az anyuka ebben tud kiteljesedni. Őszintén -lehet valami trauma miatt, nem tudom- de engem még csúnyán szólva idegesítenek is azok, akik épp most pottyantották ki a 4.-et, és már a hasukban ott van az 5. Főleg úgy, hogy közben az anyukás csoportokban siránkoznak, hogy nem bírnak a gyerekekkel, de már a tesó a hasában van, mi lesz így jajj.
dec. 30. 11:32
 4/37 anonim ***** válasza:
70%

Basszus te kérdezed aki a harmadikkal várandós

Azért vállal valaki 4-5 gyereket amiért te a harmadikat.

dec. 30. 11:37
 5/37 anonim ***** válasza:
89%
Kolléganőmnek négy gyereke van és teljes állásban dolgozik. Nem feltétlen ülnek otthon 4 gyerekkel sem.
dec. 30. 11:41
 6/37 babyboom567 ***** válasza:
83%
Most fogsz egy hátast dobni, de a gyerekem osztályába jár egy nevelőszülőnél élő kisgyerek.5-en vannak nevelt gyerekek(most,mert van akit már felnevelt,és kirepült) ennél az anyukánál(ez a kisfiú csecsemő korától),van a nőnek saját gyerekei és unokái is már.És főállásba dolgozik is.És nem romák.Én sem tudom, hogy csinálják,tényleg gőzöm sincs, de gyerek mindig normálisan van felöltöztetve, minden leckéje kész van,kedves aranyos, bújós, okos kisfiú.Őszintén, igazából szeretnék hozzájuk költözni vagy 2 hétre, hogy ötleteket szerezzek a jobb időbeosztásra, vagy egyáltalán rájöjjek én mit rontok el, hogy 1 gyerekkel is megszakadok,vagy valami ilyesmi.
dec. 30. 11:42
 7/37 anonim ***** válasza:
44%
Ismerős a banknak szülte a hetedik gyerekét. Milyen tudatos,hogy egy értelmi sérült meg a többi pszichésen sérült gyereke mellé bevállalta. 🥰
dec. 30. 11:43
 8/37 anonim ***** válasza:
93%
Van egy jó ismerősöm 6. gyerekét szülte amikor én az első (és egyetlent). Nem támogatásra. Esküszöm nem értem, hogy bírja. Nagyon csodálom mert míg én ebbe az egybe bele akarok halni ő tök jól tudja menedzselni a sajátjait. Van aki erre alkalmasabb.
dec. 30. 11:46
 9/37 anonim ***** válasza:
76%

Hát, ha te nem tudod, akkor gondolom, te a CSOK miatt vállaltál hármat, mert semmi más nem magyarázza, hogy 3 miért természetes, 4 meg ufo kategória, ha csak az nem, hogy ott már nem járnak jóval magasabb juttatások, mint a 2-ről 3-ra váltásnál.

Nem értem, miért van lepontozva 4, tök igaza van.

"de egy harmadikat mindketten szeretünk volna."

Na, hát ők meg egy negyediket. Ennyi🤷🏼‍♀️ Nem érthetetlenebb, mint, hogy te mindenáron akarsz egy harmadikat. Sőt, lehet, hogy ő nem is érzi soknak, mint te a tieidet.

dec. 30. 11:51
 10/37 anonim ***** válasza:
85%
Én is most várom a harmadikat, és ugyanígy érzek, mint te. Ezután elköttetem magam, az biztos. :D Nekem van olyan ismerősöm, akinek 9 gyereke van, mert ha a Jóisten báránykát ad, akkor ad legelőt is, és ott nyomorognak 11-en 2 szobában. Meg van olyan ismerősöm, aki mindig akart még egyet, mert úristen a baba illat, és miért ne vállalnának, amikor 5 gyerek után is olyan patika tisztaság volt, mintha nem lakna senki a házban. 😶 Összefutottunk játszón, felhívtak magukhoz és mondta, hogy nyugodtan tegyem le a babát a földre, mert minden este felmossa gőztisztítóval a padlót, úgyhogy steril és vegyszermentes. Ja, mondom jó, nekem meg egy darab 6 hónapossal is büszke vagyok magamra, ha minden nap felporszívózok. 😅 Az ilyen fajta emberek titokban valami pszichopaták vagy űrlények, nem tudom mi a titkuk, de nagyon irigylem őket. :)
dec. 30. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!