Tényleg nem rosszból kérdezem, de miért vállal valaki 4-5 gyereket?
Elnézést ha megbántok valakit,de ez nem egy tök értelmetlen kérdés? Vagy csak én nem értem..
3.gyereked várod! Miért szeretted volna őt ?
Mi motivált? Miért nem volt elég csak 1 gyermek? Vagy 2? Miért mentél tovább?
Na más ugyanígy érez. Más 4et szeretne mert úgy érzi teljesnek.
Más 2.őt. Más 5-öt. De ami a legfontosabb ,hogy semmi közünk hozzá! 😉
(Üdv egy 3 gyermekes édesanya aki simán vallalna 4.gyermeket is ,de nem fogok. Mert eddig bírtam idegileg,mentálisan, és fizikailag is.) Ismerem a határaimat. Másnak ennél több is megy,másnak pedig kevesebb se.... Nem vagyunk egyformák.
Nekünk pl azért lett 4 gyerekünk, mert másodikra hármas ikrekkel lettem terhes. 🤣
Egy kedves ismerősömnek 5 gyereke van, mert szeretett volna sok gyereket. Nincs semmi nagy oka, egyszerűen így érezték kereknek a családot.
ismerek egy 6 gyerekes családot
akkoriba még nem 1-2 petesejtest ültettek be hanem sokkal többet mert a sokból is kevés maradt meg - elsőre hármasikrek lettek, már 26 évesek (2fiú 1 lány)
mikor 6 évesek voltak akkor gondolták úgy a szülők h 1 baba még belefér és mivel akkor sem lett jobb a beültetések aránya így a maradék 3db petesejtest is beültették h majd abból ha 1 megmarad milyen jó, persze mind megmaradt :) 20 évesek most (2 lány 1 fiú)
így két szülésből lett 6 gyerek :)
kicsit szívtak mind a két körrel az első 1 évben de onnantól jobb lett
mázli hogy nem lettek betegek a gyerekek
Négy gyerekem van, és kacérkodunk az ötödik gondolatával. Azért, mert csodálatos dolog egy gyerek megszületése, növekedése. Lenyűgöző ilyen közelről látni, ahogy megformálódik egy komplett személyiség, millió szállal kapcsolódni kezd a környezetéhez és helye lesz a világban. Nekem szülőként nagy élmény kicsit a gyerekeim szemével látni a világot, és mivel minden gyerek más, mind egy-egy új szemüveg, amin át másképp szemlélhetem a dolgokat.
Az egyik kisiskolás gyerekem nagyon racionális, logikus gondolkodású, ő azt kérdezi meg, hogy van-e a fénynek súlya, a másik igazi kis spirituális lelkizős ovis, aki azt kérdezi, mi az a személyiség, és nem lehet-e hogy az egész életünk egy álom, a kamaszom erős igazságérzetű, szociálisan nagyon érzékeny, aki könnyen szimpatizál az aktuális kicsit fura lánnyal a suliban, és mindig felhívja a figyelmem rá, ha hülyén gondolkozom :), a legkisebb meg egyelőre tipikus imádnivaló kétéves tele életörömmel és határozottsággal!
Amit még imádok, az az egymás közti interakcióik: annyira klassz kis csapatot alkotnak, és olyan jó látni, amikor támogatják egymást, együtt nevetnek vagy bohóckodnak korkülönbségektől függetlenül!
Sajnos az anyagi és időbeli lehetőségeink nekünk is végesek, épp ezért vannak csak négyen. Ha lenne bejárónőm, szakácsom, takarítónőm, kertészem, karbantartóm, sofőröm és még kitudjamim, talán tíz gyereket is szülnék. Ez az én extrémsportom :) Amúgy részmunkaidőben dolgozom.
25 majd megtudod, hogy három gyerekkel is nehéz mindent megoldani, ne aggódj
Nekem kettővel nehéz, szóval te sem leszel rózsás helyzetben hárommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!