Munkanelkulive valtam,1 honapja. Nem latok kiutat a rosszbol, kikapcsoltak a tv-t, es a hivasaimat is. Probalok munkat keresni, 20-40 helyre be van kuldve , de meg semmi. Tanacsot szeretnek kerni, mit csinaljak, hogy penzhez jussak?
Figyelt kérdés
nov. 14. 13:10
1/23 anonim válasza:
Álláskeresési járadék? "Munkaügyi Hivatal" részéről ajánlottak állást?
2/23 A kérdező kommentje:
Mindent igenybe vettem, majd 4.en jon penz. :)
Illetve semmi allaslehetoseg nincs jelenleg kirakva.
nov. 14. 13:23
3/23 anonim válasza:
Majd felhívnak, ha lesz. Biztosan lesz. Addig segíthetsz háztáji munkákban, szokott lenni rá kereslet. Most fahordás, -vágás.
4/23 anonim válasza:
És 1 hónap munkanéküliség után már kapcsolnak ki mindent? Mennyi vésztartalékod volt?
5/23 anonim válasza:
3, én elhiszem, hogy valaki látott már olyant, akit bárhová kiközvetítettek, én még soha senkit.
6/23 A kérdező kommentje:
Edesanyamat, amikor ilyen helyzetben volt.. akkor se kozvetitettek ki.
A legtobb embert aki ki van kozvetitve, megalazzak.
nov. 14. 14:19
7/23 anonim válasza:
Én huszonéve voltam ilyen helyzetben. Simán kiközvetítettek, mint bárki mást. Gazdasági vezető lettem pályakezdőként, nem alázott senki-senkit. Flottul ment mindenki mással is. Igaz, akkoriban a munkanélküli is 9 hónapig is eltarthatott... A mai Magyarország meg olyan, amilyenné tettük...
9/23 anonim válasza:
Vérplazmaadás ideiglenesen.
De ha 1 hónapja vagy munka nèlkül, hogyhogy kikapcsolták a tv-t?
Milyen tapasztalatod/ végzettséged van? Hol és milyen munkát keresel?
10/23 A kérdező kommentje:
Ugy, hogy az e havit mar nem tudtam kifizetni. :)
8 ev tapasztalatom van kereskedelemben, boltvezeto voltam 4 evig. Emellett ecdl vizsga, emelt biologia+ angol b2 :)
nov. 14. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!