Munkanelkulive valtam,1 honapja. Nem latok kiutat a rosszbol, kikapcsoltak a tv-t, es a hivasaimat is. Probalok munkat keresni, 20-40 helyre be van kuldve , de meg semmi. Tanacsot szeretnek kerni, mit csinaljak, hogy penzhez jussak?
Ecdl vizsga? Ne röhögtess kérlek!
Kereskedelemben most van felvétel az ünnepi tumultus előtt, ha akarsz, el tudsz helyezkedni
KÉrdezd körbe az ismerőseidet, nem hallottak-e valahol valamilyen melót, akár átmenetileg is. Igaza van annak a válaszolónak, aki azt írja: jön az ünnepi szezon, sokan keresnek segítséget karácsonyi vásárokba, piacokra és hasonlók.
Unokaöcsém egyetemista, de ő is úgy szerzett magának melót a tanulás mellé, hogy szólt ismerősöknek, aztán az egyik tudott ajánlani valamit.
"hogyhogy kikapcsolták a tv-t?"
"az e havit mar nem tudtam kifizetni"
itt az e havi számla tegnap jött meg, még ráérek befizetni.
1 hónapja vagy munkanélküli, de már kikapcsolták TV-t, telefont? Nekem ez azt jelenti, hogy mikor állásod volt se fizetted már valami miatt, így ez nem a munkanélküliségnek köszönhető.
"Tanacsot szeretnek kerni, mit csinaljak, hogy penzhez jussak?"
Értékesítsd tárgyaid, pl TV-t, amit egyébként se tudsz már használni, nyugodtan eladhatod. Ezen felül keress akár ideiglenes munkát. Pékségekben rendszeresen van nyitott pozíció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!