Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tunetek alapjan lehet mehen...

A tunetek alapjan lehet mehen kivuli terhessegem? Annyira felek

Figyelt kérdés
Par napja tudtam meg hogy terhes vagyok ami egy eros derekfajassal kezdodott a bal derekamban. Vannak mensturacios gorcseim. Gyakran elofordul hogy egy-egy eros es hatarozott szurast erzek bal oldald a petefeszkem-medencem korul. Pontosan nem tudom meghatarozni hogy hol de szur egyet majd abbamarad es van hogy egy nap tobbszor is de ez mar amiota tudom h terhes vagyok. Tovabba most szekeles utan es azota enyhe folyamatosan vegbelfajdalmat erzek de azt is valahogy a bal oldal fele lokalizalodva, ami hajolasnal fokozodik. A teszteimen azt latom hogy nagyon lassan erosodnek. Nincs jelen verzes. Ovulacios teszttel szamolva 4+2 hetes vagyok. Egyenesen rettegek es rengeteget sirok miatta annyira felek. Jovoheten kerek idopontot az orvostol.
dec. 1. 13:08
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Jajj istenem, hogy mekkora csodak leteznek. Elkepeszto. Szivbol gratulalok es koszonom a megnyugtatast! 🥰🩷
dec. 9. 12:50
 22/22 A kérdező kommentje:
Mehen belul van az embrio, csak sajnos egy kisebb hematoma van jelen. Valoszinuleg az eletmodom/munkam miatt. Kaptam kupot,pihenes javasolt. Remelem minden rendben lesz :)
dec. 13. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!