Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor jelezte a digitáli...

Kinek mikor jelezte a digitális teszt a terhességet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 nappal a mensi előtt teszteltem egy nagyon halvány, alig kivehető csíkos tesztet. Van pár tünet, de a digitális tesztet szeretném megcsinálni, csak szeretném kérdezni mikor csinálhatom meg? Köszönöm aki segít!

okt. 29. 23:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én csak a késés napján csináltam meg, mert úgy voltam vele, hogy megnyugtatóbb, ha már lesz 2-3 hetet ír rajta, nem pedig 1-2t.
okt. 30. 06:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 napos késésnél 1-2hetet írt. Sajnos nem fejlődött jól, lassan nőtt a hcg és 7hetesen el is vetéltem. Drága ez a teszt ahhoz, hogy mensi elmaradás előtt használjuk. Ráadásul 25-ös teszt. Nem várt előtt a 10-es teszteket kell használni.
okt. 30. 06:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Három nap késés után csináltam, mivel a csikosak nem voltak egyértelműek. A digitális egyből pozitív lett.
okt. 30. 08:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Egy napos késésnél 1-2 hetet írt. 😊 Már 15 hónapos. 🥹
okt. 30. 10:04
 5/13 anonim ***** válasza:

5 nappal az esedékes előtt, 1-2 hetet írt.

(Eszembe sem jutott volna alapesetben ez a teszt, de nem számítottam terhességre, tekintve, hogy elvileg nem kimondott fogamzóképes időben voltunk együtt, és a sima 10-esből 2 pozitív tesztem lett.)

34+3 hetes vagyok.

okt. 30. 11:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megcsináltam, mert láttam hogy 5 nappal előtte lehet, mert ugyanis 5 halvány pozi tesztem van, ami nem biztos hogy az, lehet száradási, két perc alatt láttam meg a legtöbbnél, csináltam egy facelle tesztet, azt bevallom későn néztem meg, azért se biztos, 2 x eplit, de hallottam több embernél is volt száradási csík, meg 2 pepinot, azon a kettőn rögtön ki jött a 2. Halványka csík, képen is látszik de eléggé keresni kell, élőben jobban látszik. Párommal néztük, rózsaszín a csík, de szükségem van a tanácsotokra, nem tudom mit gondoljak…
okt. 30. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Fel tudod tenni a képeket?
okt. 30. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Igazából tök jól leírtad a sok teszted halvány eredményét, de hogy a digitálisnak mi lett az eredménye, azt nem árultad el. Pedig pont úgy kezdted, hogy megcsináltad, mert a többi teszt halvány pozinak tűnt. Szóval mi a digitális eredménye?
okt. 30. 21:33
 9/13 A kérdező kommentje:
Az negatív, de hallottam nem sok mindenkinek vállt be, többen is kérdezték.
okt. 30. 23:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Hogy kell képet kitenni?
okt. 30. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!