Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tunetek alapjan lehet mehen...

A tunetek alapjan lehet mehen kivuli terhessegem? Annyira felek

Figyelt kérdés
Par napja tudtam meg hogy terhes vagyok ami egy eros derekfajassal kezdodott a bal derekamban. Vannak mensturacios gorcseim. Gyakran elofordul hogy egy-egy eros es hatarozott szurast erzek bal oldald a petefeszkem-medencem korul. Pontosan nem tudom meghatarozni hogy hol de szur egyet majd abbamarad es van hogy egy nap tobbszor is de ez mar amiota tudom h terhes vagyok. Tovabba most szekeles utan es azota enyhe folyamatosan vegbelfajdalmat erzek de azt is valahogy a bal oldal fele lokalizalodva, ami hajolasnal fokozodik. A teszteimen azt latom hogy nagyon lassan erosodnek. Nincs jelen verzes. Ovulacios teszttel szamolva 4+2 hetes vagyok. Egyenesen rettegek es rengeteget sirok miatta annyira felek. Jovoheten kerek idopontot az orvostol.
dec. 1. 13:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ezek alapján nem gondolnék méhen kívülire, eddig tök sima terhességnek látszik. Nekem erősödtek rendesen, a vetélés napján volt messze a legerősebb, szóval ebből nem érdemes jósolgatni. Egyébként orvos nálam petezsákot látott, de utána tök tipikus kávézaccszerű vérzésem lett. Utána hallottam az "álpetezsákról", szóval azt is el tudnám képzelni, hogy méhen kívül volt. De elment magától nem lett bajom szerencsére.(Mármint a lelki fájdalmon túl.)
dec. 2. 00:25
 12/22 A kérdező kommentje:

Annyira sajnalom hogy meg kellett ezt tapasztalnod. Biztos ez ilyet feldolgozni borzasztoan fajo es nehez feladat. Szerencse hogy akkor testileg szepen felepultel.

Ma reggel ilyenek lettek a tesztjeim, ma 3. Napja hogy kesik:

[link]

dec. 2. 04:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most már nyugodj meg. A testtjeid szépek, egyelőre többet nem tudsz meg :)

Van már időpontod dokihoz?

dec. 2. 04:59
 14/22 A kérdező kommentje:

Igyekszem megnyugodni, koszonom szepen!

Ma kerek idopontot mert megvartam hogy legalabb 3 napot kessen😊🤞🏻

dec. 2. 06:35
 15/22 anonim ***** válasza:

#12! Nem tudom, nekem írtad-e, de köszönöm. A vetélés sose jó, de ha nekem akkor sikerül, akkor nem születhetett volna meg a 3 hónapos kisfiam, őt meg nyilván nem adnám semmiért 😁 Biztos így kellett lennie.

Nyugodj meg szépen, egyelőre szerencsére semmi okod az aggodalomra. Szép, egészséges terhességnek látszik, csak még nagyon korai.🤞

dec. 2. 09:50
 16/22 A kérdező kommentje:

Igen, ez igaz. Nagyon jo hogy tudsz igy hozzaallni. 😊

Nagyon szepen koszonom!😊

dec. 3. 12:05
 17/22 A kérdező kommentje:

Azt hiszem a vizsgalatig megnyugodhatok [link] 🥰🥰

Jovoheten penteken megyek

dec. 4. 05:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Pontosan. Rendben lesz ez.🤞

Én rettegtem a másodiknál és az is rosszul indult, de valahogy mélyen, legbelül éreztem, hogy ő más. Annyira stabilan volt ott mindig.A legvédettebb helyre vackolta be magát és nagyon akart jönni.Hatalmas baba lett és azóta is mindenki csodájára jár, milyen erős és ügyes. Mindent korábban csinál és nagyon akaratos.(Ami nekem nem egyszerű, de neki hasznos lesz, mert egyben kitartó is😁)

dec. 4. 09:15
 19/22 A kérdező kommentje:
O nagyon jonni akart, nagyon kapaszkodott. Akinek jonnie kell az ugyis jonni fog, ebben bizom 🥰
dec. 5. 06:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Irok enis. Kb hasonlo sorstars vagyok,24 voltam mikor terhes lettem,elsore sikerult. Hatalmas sokk es orom

Ám en vereztem,omlott belolem. 5 hetesen 6ezres hcg

Nem talaltak a babat uhn🥺

Korhaz bennfekves a verzes es mehenkivuli gyanuval

Vegul 5+4 megtalaltak a babamat jo helyen szivhanggal,de a petezsák elnyúlt volt,nem kor alaku. 1 het mulva kontroll.

A babam nott,de a petezsak tovabnra is aggaszto formaju volt. Magas dozisu progi,rutascorbin,teljes ágynyugalom...

12 hetig vereztem. Mikor mentunk a gentikaira,elotte megint egy nagy betet megtelt. Szerinted? Mondom,ugyis elment.

. Bogtem,de mar annyira sok volt mentalisan hogy nem tudtam mit tenni. Mindent megtettem.

De bementem a dokihoz, felfekudtem,mondom,ugyis rossz hirt kapok,essunk tul...

Erre latom,dobog a szive. Ott bőgés ujra.

Azota megszuletett. A vilag legcsodalatosabb gyermekét,egy kisfiú testbe zárt angyalt kaptam fentről.

Minden nap halat adok érte.

Kitartast,tudom nehez,de megeri!💖

dec. 6. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!