A tunetek alapjan lehet mehen kivuli terhessegem? Annyira felek
Én a helyedben elmennék 2 nap különbséggel hcg vérvételre. Nem minden esetben,de nekem a rendellenesen növekvő hcg is méhen kívülire utalt, ráadásul össze-vissza véreztem és barnáztam már a 4.héttől.
Ezek a szúró érzések teljesen normálisak is lehetnek,rengetegen éreznek hasonlókat, próbálj megnyugodni.
Tesztek alapján nem lehet tudni. A tesztjeid teljesen megfelelőek. Hcg vérvétel lenne fontos, ha úgy érzed valami nem oké. De méhen kívülinél jellemzően nem szoktak ennyire erősek lenni a tesztek. A szúrkálás, a feszülés a görcs mind normális addig, míg a napi dolgaidat nem zavarja. Nekem volt rosszul növekvő hcg-m, ami vetéléssel végződött. Majdnem 2 hétig egyforma testtjeim voltak kb fele olyan erősek mint a tieid. Ott aggódtam, pláne, hogy uh-n se találták, de szerencsére méhen belül volt. A vetélés napján találták meg.
Szerintem nem kell aggódnodm de hétfőn szerdán elszaladhatsz hcg-t nézetni.
Lányok annyira halas vagyok nektek! Egy kicsit megnyugtattatok. Holnap keszitek egy ujabb tesztet, igy hogy letelt a 2 nap es ha nincs latvanyos erosodes, a tuneteim pedig erosodnek akkor elmegyek vervetelre. Holnap idopontot kerek a nogyogyaszhoz is, holnap lesz 3 napja hogy kesik. Persze nem egybol szeretnek menni, csak ad egy nyugalmat ha kapok idopontot. Magan orvoshoz tervezek menni.
Kedves utolso! oszinten sajnalom a vesztesegedet. Biztos nagyon nehez lehetett szamodra. Elkepeszto milyen kitartas lakozik a nokben, mert lelkileg es testileg ilyen traumat feldolgozni nem tudom hogyan lehet… szornyen sajnalom
Köszönöm, nálam a veszteség feldolgozása leginkább úgy valósult meg, hogy tudtam, anya szeretnék lenni. Így hajtott előre a siker iránti vágy. Próbaltam úgy felfogni, higy legalább teherbe tudtam esni, így nincs veszve semmi. Első gyermekem előtt is volt egy veszteség, szóval valahogy felváltva jön csak a siker, illetve az év elejinél ugye 3 nap után tudtam, hogy nem lesz baba... időm se volt beleélni magam, inkább csak aggódtam, mert 7.hétig húzódott mire magától elment.
Azóta már uton van a baba :)
Aki babát szeretne, annak lesz is :) így vagy úgy :)
Kitartás és próbálj pozitíva maradni. Aki nem aggódik az hazudik, de azért meg kell próbálni örülni és pozitívnak is lenni :)
Annyira jo hogy tudtal igy hozzaallni. Meg is hozta az elet a gyumolcset hogy azota ott a baba. Szivbol gratulalok hozza es boldog babavarast kivanok!🥰
Nekunk ez az elso probalkozos honap es annyira boldog voltam mikor megtudtam hogy sikerult. Probalok pozitivan allni hozza, csak borzasztoan aggodo tipus vagyok. Ha barmi is kozbejonne ne adj isten nagyon fiatal vagyok meg, 25 eves viszont ettol fuggetlenul is nagyon szeretnem ha rendben zajlana minden es jo hireket kapnek, jol alakulna a kisbabam fejlodese. Remelem hogy igy van. Megprobalok kicsit megnyugodni😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!