Terhes vagyok, hogyan közöljem a szüleimmel?
Tényleg, mi lett?
A srác szerintem csak mondta h húzott gumit. Sötétben simán lehet hazudni.
35 sejtettem, hogy nő vagy, eléggé egyéni ez is ez biztos. Nekem van olyan ismerősöm, aki ugyanígy véli, mint én, és olyan is, aki gondolkodás nélkül váltott tablettára mert nem viselte el az óvszert. Azóta meg tudatosan gyermektelen házasságban élnek mindkettem, így más nem is játszik, csak a tabletta.
Amúgy azt meg nem hiszem el, hogy a szakadást, szivárgást nem érezni. 2x szakadt el, szerencsére nem veszélyes napokon, de teljesen levágós volt a szitu, a 2. Alkalommal már én mondtam h állj, mert elszakadt. Nem lettem terhes.
Az szomorú, ha a kérdező tényleg szakadt óvszer miatt lett terhes.
Megvárod hogy a szüleid rákérdezzenek: mitől lett ilyen sörhasad..?
Meg intézd hogy majd az apja fizetéséből vonják a gyerektartást.
24 es'
Nagyon szep sztori , hogy majd a szulok segitenek.
De soha senki se szuljon ugy, hogy tamogatasra szorul.
En 25 evesen parkapcsolatba szultem. Szedtem a gyogyszert es egyszercsak hopp baba.
Volt allasunk volt szakmank megis feltunk. Anya es a ferje azt mondtak ne feljunk mindenben segitenek nem lesz gond.
Szules elott 3 hettel temettuk anya ferjet, szules utan 3 evvel anyukamat is eltemettem.
Mindketten hirtelen haltak meg.
Szoval semmire szulni szuloi segitsegre alapozva eleg nagy szerencsejatek.
Részvétem utolsó! Idősebbek voltak már szüleid, vagy átlag 50-esek, mint a legtöbb huszonéves szülei?
Sajnos az élet egy lutri. Van ismerősöm, akit 40 évesen szültek, 70 évesen is tök jól elvan a mama. Mások 40-es éveikben meghalnak. :(
Neveloapam egy mutet utani fertozesbe 55 evesen. Anya egy balesetben 47 evesen.
Szoval nem voltak idosek. Vartak az unokat, es tenyleg mindenben segitettek is volna.
Jo nekunk volt munkank segitseg nelkul is boldogultunk. Bar sokkal nehezebben.
Szoval en aztan egy eletre megtanultam, hogy masok segitsegere tamaszkodva , sosem szabad szulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!