Terhes vagyok, hogyan közöljem a szüleimmel?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, ősszel kezdem az egyetemet. A szüleim azt sem tudják hogy szexuálisan aktív vagyok, de véletlenül teherbe estem. Hogyan mondjam el nekik?aug. 7. 15:51
11/41 A kérdező kommentje:
Szeretném mindenképpen közölni velük, hisz velük élek és a szüleim.
Nem élek párkapcsolatban, de tudom ki az apuka (egy jó barátom).
Szerintem jelen helyzetben az lenne a bölcs döntés ha elvetetném:(
aug. 7. 18:10
12/41 anonim válasza:
Szóval nem vagy párkapcsolatban de terhes vagy, egyetemre készülsz, még anyudékkal élsz de már eleve elmondani félsz nekik, 0 a munkatapasztalatod, 0 a jövedelmed és szerinted nem lenne bölcs döntés elvetetni?
Valami nincs rendben a fejedben kislány.. egyáltalán az apuka tudja? Ő mit szól hozzá?
Egyébként de... Most a legbölcsebb döntés lenne elvetetni ha nem akarsz egy sanyarú nehéz sorsot magadnak is meg a gyereknek is.
13/41 anonim válasza:
Anya, ma kesobb jovok, ne varjatok az ebeddel, abortuszra megyek.
14/41 anonim válasza:
Akkor: anyu, apu terhes vagyok, már intézem az abortuszt. Ennyi.
15/41 anonim válasza:
Ja hogy bölcs döntés lenne. Elnézést félre olvastam.
16/41 anonim válasza:
Szerintem ez annyira gáz hogy én el se mondanám. Tök ciki szexkapcsolatból teherbe esni.
17/41 A kérdező kommentje:
Az apuka még nem tudja, de szerintem vele előbb fogom közölni, mint a szüleimmel, nyilván ő sem szeretne most családot alapítani egy éjszakából.
aug. 7. 18:58
18/41 anonim válasza:
Komolyan áruld már el, hogy ha valaki 19 éves, marhára nem akar gyereket, összefekszik valami haverjával egyetlen éjszakára, akkor miért nem jut eszébe, hogy talán védekezni kellene?
19/41 A kérdező kommentje:
Védekeztünk...
aug. 7. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!