Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan közöljem a szüleimmel...

Hogyan közöljem a szüleimmel hogy a pin-up stílus vonz?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, de suliba nem hordanék fűzőt, csak néha nyaranta. 14 éves vagyok persze lány. :) Ismerőseim azt mondják hogy nagyon illene hozzám, de így is idősebbnek néznek gyakran. Szüleimmel teljesen más vagyok mint az iskolában megismertek. Suliban sokkal nagyobb a szám, mindent elmondok, túl őszinte vagyok. Itthon is sokat beszélek, de nem olyan lazán mint az iskolában. Itthon inkább optimistán, és kétszer átgondol* és aztán mondom a meglátásaim.

Kérlek segítsetek! És abban is hogyan lehetne nem annyira kihívó ez a stílus rajtam.

2011. febr. 8. 18:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%

Ha jó a viszonyotok mond el neki.

Pontosan milyen az a stílus??:D (Nemigazán ismerem..:D)

2011. febr. 8. 18:41
 2/22 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem baromi fiatal vagy, hogy fűzőt hordj iskolába, kurv@nak tartanának, meg a szüleidről is meg lenne a véleménye mindenkinek.

A pin up görlök ( az eredetiek) a harmincas éveik felé haladó asszonykák, nők lennének, nem tízen' éves kis csajok(nem bántásból írom)

Várj még vele legalább középsuliig, akkor már úgy is több mindent lehet, mint általánosban.De én biztos nem 14 évesen kezdeném, inkább 17-18...

2011. febr. 8. 18:46
 3/22 anonim ***** válasza:
50%

/g*ci mód on/

"Anyu, apu, elment az eszem."

/g*ci mód off/

Egyetértek a második válaszolóval.

2011. febr. 8. 18:50
 4/22 anonim ***** válasza:
82%

2.: Ha nem tűnt volna fel, az első mondatban írta hogy suliba NEM hordana fűzőt, csak néha nyáron.

Kérdező: Szerintem simán mondd el nekik, nyilván nem fognak örülni, hogy ilyen fiatalon ezt akarod, persze igyekezz "szolídan" öltözködni, már amennyire lehet.

2011. febr. 8. 19:15
 5/22 A kérdező kommentje:

Nem is az eredeti pin up-ok tetszenek, hanem Katy Perry stílusa. Magas derekú szoknya, nadrág.

[link]

Tudom h miként tekintenének rám, ezért is írtam ki a kérdést, hogy megtudjam ti hogyan reagáltok/reagálnátok erre...

2011. febr. 8. 19:27
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Nekem is nagyon bejön ez a stílus, én konkrétan Dita von Teese-t imádom, ő a példaképem. Szerintem tök szexi ez a dolog, de én is inkább azt mondom, hogy később hordj ilyen ruhákat, mondjuk 17-18 évesen. Gimi első 2 évében is elég zöldfülűek még a kamaszok, 11.-12.-ben viszont már lehet kicsit felnőttesebben öltözni. Nekem pl. van ilyen szerelésem: [link]

17L

2011. febr. 8. 19:47
 7/22 A kérdező kommentje:

Nagyon jó, h Rám "találtál". =)

Az ő stílusa is tetszik, de az merészebb. Nekem Katy-é való, de még az se nagyon.

Komolyan van olyan ruhád? :O:O:) Kiráály*

2011. febr. 8. 19:51
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
14 évesnek nem való fűző.... Nem szólnék bele a gyerekem öltözködésébe, de azért mindennek van határa, és egyébként sem egészséges ha elfűzi magát.
2011. febr. 8. 20:23
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

De, szóljatok bele nyugodtan, azért írtam ki!

2011. febr. 8. 20:37
 10/22 anonim ***** válasza:
63%

Már megbocsáss, de 14 évesen ne foglalkozz ilyen dolgokkal, persze legyél csini, de ezek a magas derekú szoknyák, és a cicikidobós felsők szerintem még koraiak neked...nagyon koraiak...én nem engedném meg, ha a lányom lennél, egy gyerkőc ne akarjon üzletasszonynak öl...amúgy félreértés ne essék, a pin up stílus nekem is nagyon tetszik, de várj még vele pár évet...amúgy azon kívül hogy csinos, sok előnye nincs, baromi kényelmetlen...főleg a fűző...hidd el, tudom miről beszélek..nekem az esküvőmön volt fűzöm, alig vártam hogy levehessem, és kényelmes topot húzzak magamra másnap:)

25/l

2011. febr. 9. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!