Hogyan közöljem a szüleimmel hogy a pin-up stílus vonz?
Nagyon tetszik, de suliba nem hordanék fűzőt, csak néha nyaranta. 14 éves vagyok persze lány. :) Ismerőseim azt mondják hogy nagyon illene hozzám, de így is idősebbnek néznek gyakran. Szüleimmel teljesen más vagyok mint az iskolában megismertek. Suliban sokkal nagyobb a szám, mindent elmondok, túl őszinte vagyok. Itthon is sokat beszélek, de nem olyan lazán mint az iskolában. Itthon inkább optimistán, és kétszer átgondol* és aztán mondom a meglátásaim.
Kérlek segítsetek! És abban is hogyan lehetne nem annyira kihívó ez a stílus rajtam.
Mindenkinek más-más a véleménye, de a lényege mindnek az h még várjak vele pár évet. Oké, elfogadom :)
3 esküvőn voltam tavaly, mindig fűzőbe, akkor tetszett meg nagyon, és nekem nem volt kényelmetlen, bírom a fájdalmat.
Gondolom nem rendes fűzőben voltál. Ennyi idősen szerintem nem is kéne hordani:/
Engem is vonz ez a stílus, de még 18 évesen sem érzem magam nőnek ahhoz, hogy így öltözzek (persze jellemző ruhadarabjaim vannak nekem is, a magas derekú szoknyákért odáig vagyok*.*).
Nekem egyébként Betty Page a kedvencem.
Az emo-t én sem preferálom, de ha valakinek bejön, éljen vele. :)
Katy Perry-é azért nem annyira durva, de még lehet hogy várnom kellene, erre is.
Volt nőm, akinek széles csípője, csupaizom feneke volt, és a két kezemmel átértem a derekát. Tehát NEM fűző kell, hanem alak.
Stílust utánozni meg pont nem stílus, hanem utánzás.
Vaniliahime: ajjaj, betty page:) Az NŐ, az istenit....
nem is tudom, van-e nőbb nála akár a múltban, akár ma.
nem beszélve a bdsm képekről...
ekeke, ugye-ugye? Ő a pin up istennő*.*
Amúgy szégyen-gyalázat, de elírtam a nevét, mert nem Betty, hanem Bettie... Szánom-bánom, de egy rajongó is tévedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!