Hogyan közöljem a szüleimmel hogy a pin-up stílus vonz?
Nagyon tetszik, de suliba nem hordanék fűzőt, csak néha nyaranta. 14 éves vagyok persze lány. :) Ismerőseim azt mondják hogy nagyon illene hozzám, de így is idősebbnek néznek gyakran. Szüleimmel teljesen más vagyok mint az iskolában megismertek. Suliban sokkal nagyobb a szám, mindent elmondok, túl őszinte vagyok. Itthon is sokat beszélek, de nem olyan lazán mint az iskolában. Itthon inkább optimistán, és kétszer átgondol* és aztán mondom a meglátásaim.
Kérlek segítsetek! És abban is hogyan lehetne nem annyira kihívó ez a stílus rajtam.
Férfi vagyok vagy 5 éve, és már mindent meglátok, szaglásom van a NŐre testileg, nekem az a szupererős-egészséges izé... az hat. Épp tavaly tavasszal találtam egy fantasztikus példányt:) talán elcserélném egy bettie page-ra, de hát már bő két éve meghalt, úgyhogy ez már nem kivitelezhető.
Ismétlem, nőbbet én még sose láttam.
Utánozzátok inkább őt, ne az ilyen idiótákat, amik mostanában vannak...
Nem tudom hogy nézhetsz ki.
De szerintem a fűző csak akkor jó ha megvan hozzá az alakod.
Egyébként a stílus nem a ruhában van.
Az már inkább egy irányzat.
Ezzel csak beállsz a sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!