Mit csináljak a szüleimmel?
nem tudom, ha az én lányom szépen felvázolná a helyzetet, én engedném neki.
beszélni kell, meggyőzni érvekkel.
igaza van az első válaszolonak én azt szoktam csinálni hogy nekem ez nagyon fontos lécci és beadják a derekukat
nagyon sok sikert
Tudja a fene, magam részéről tennék az unokatesóm fejére. Pláne, hogy ők is tesznek a miénkre. (Amit nem is bánok túlzottan, őszintén szólva, hiányoznak a hátam közepére púpnak...)
Milyen kapcsolatban vagytok velük? Napi? Vagy ilyen kétévente egyszer azért látod őket típusú?
Ha az előbbi, akkor nincs mese, menni kell. :( Ha az utóbbi, akkor minek? Hogy jópofizz egy kört gyakorlatilag vadidegeneknek? Szépen nyugodtan állj anyukád elé és NYUGODTAN (semmi kiabálás vagy hiszti) indokold meg. Túl is dramatizálhatod, (pl. fontos meccsetek/versenyed lesz, az edző külön szólt, hogy legyél/legyetek jelen, stb.) főleg ha amúgy nem ismeri az edzéstervet. Esetleg beígérhetsz egy-két jó jegyet vagy hasonlót (betartani javasolt, de nem muszáj, visszamenőleg nem vehetik el a napodat ;) ). Sok sikert!
f/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!