Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a szüleimmel?

Mit csináljak a szüleimmel?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szombaton edzésem lenne, de ma kiderült, hogy unokatesóm ballagására kell menjek.De jobban szeretnék edzésre menni.Anya azt mondta, hogy muszály, de én nem akarok egész nap a rokonokkal lenni-.- Hogyan vegyem rá őket hogy mégis inkább edzésre mehessek?14/l
2010. máj. 4. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:

nem tudom, ha az én lányom szépen felvázolná a helyzetet, én engedném neki.

beszélni kell, meggyőzni érvekkel.

2010. máj. 4. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:

igaza van az első válaszolonak én azt szoktam csinálni hogy nekem ez nagyon fontos lécci és beadják a derekukat

nagyon sok sikert

2010. máj. 4. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez bunkóság, egy napot már csak ugyan kibírsz. Nem minden úgy megy az életben, ahogy te akarod, ez messze nem egy nagy lemondás, ha őszinte akarsz magadhoz lenni. Unokatesódat is megtisztelhetnéd ennyivel...
2010. máj. 4. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudja a fene, magam részéről tennék az unokatesóm fejére. Pláne, hogy ők is tesznek a miénkre. (Amit nem is bánok túlzottan, őszintén szólva, hiányoznak a hátam közepére púpnak...)

Milyen kapcsolatban vagytok velük? Napi? Vagy ilyen kétévente egyszer azért látod őket típusú?

Ha az előbbi, akkor nincs mese, menni kell. :( Ha az utóbbi, akkor minek? Hogy jópofizz egy kört gyakorlatilag vadidegeneknek? Szépen nyugodtan állj anyukád elé és NYUGODTAN (semmi kiabálás vagy hiszti) indokold meg. Túl is dramatizálhatod, (pl. fontos meccsetek/versenyed lesz, az edző külön szólt, hogy legyél/legyetek jelen, stb.) főleg ha amúgy nem ismeri az edzéstervet. Esetleg beígérhetsz egy-két jó jegyet vagy hasonlót (betartani javasolt, de nem muszáj, visszamenőleg nem vehetik el a napodat ;) ). Sok sikert!

f/20

2010. máj. 5. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!