Terhes vagyok, hogyan közöljem a szüleimmel?
Gondold végig, hogy ha a szüleid támogatnak, akkor megtartanád-e és aztán beszélj velük. Amúgy anyukámnak (tanár) 2 kolléganője volt, aki kb érettségi idején szült, majd a szülők támogatása mellett végezte el a tanítóképzőt. A pasi egyik esetben sem akart hallani a gyerekről. Ja és tényleg, a főnököm lánya is így szült egyetem alatt. Még csak iskolás a saját lányom, de én is így tennék ha 18 éves kora körül hasonló helyzetbe kerülne.
Amúgy választhatod az örökbeadást is, ha a szüleid nem támogatnának. Segítő szakemberrel jó lenne beszélned, hogy azt a megoldást válaszd, amivel te jobban együtt tudsz élni.
24-es vagyok
Még annyit hozzátennék, hogy számomra nagyon jó szülői példamutatás az, ha bemutatjuk, hogy nem futunk el a problémák elől, és amikor tényleg gáz van, akkor a család össze tud fogni, természetesen cserébe a gyereknek nagyon tisztességesen ki kell venni a részét a feladatokból.
A főnököm pl azt mesélte, hogy az eredetileg túl laza egyetemista lánya úgy összekapta magát a lakhatásért és a pénzügyi segítségért cserébe, hogy mikor végzett, akkor nem volt különösebb gondja az álláskereséssel, mert láthatóan talpraesettebb volt, mint az évfolyamtársai. És a gyerek is addigra már bölcsiből oviba ment azt hiszem, szóval már túl voltak a munka szempontból legmacerásabb kisgyerekes időszakon.
"Szerintem jelen helyzetben az lenne a bölcs döntés ha elvetetném:("
Vagy elvetetés helyett örökbe is adhatnád. Senki nem várja el tőled, hogy neveld fel, pláne ha az apuka is meg akarna szabadulni a gyerektől (joga van tudnia erről, ugyanúgy az ő gyereke és igazán neki kellett volna észrevenni, hogy nem jól van fent az óvszer vagy elszakadt).
De így az amúgy egészséges gyerek kapna egy esélyt normális életre egy olyan pártól, akik készek a gyerekvállalásra. Seperc alatt lenne rá jelentkező pár.
Meg nem könnyű ám az abortuszon sem túlesni, nem annyi, mintha kinyomnál egy pattaást, hiába próbálják ezt sulykolni.
"Meg nem könnyű ám az abortuszon sem túlesni, nem annyi, mintha kinyomnál egy pattaást"
Persze, mert a terhesség csak illúzió, a gyerek meg simán kicsusszan egy tüsszentés közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!