Hogyan közöljem a szüleimmel, hogy babát várok?
Kedvesen, de határozottan közöld velük, és hagyj nekik időt az első sokkra.
Ne hagyd magad lebeszélni, se a szüleidnek, se majd az itt megjelenő "miérttartodmegvetesdel" -hiénáknak sem.
Jól teszed, hogy megtartod, gratulálok a döntésedhez, viszont a nagy bejelentés után legyél tisztes távolban a szüleidtől, nehogy megüssenek.
Az apuka mit szólt? Ő is szeretné a babót?
Mert ha igen akkor ketten álljatok oda.
Van hol laknod? Vagy anyuékkal akarsz, ha megszöletik a babó, a párod dolgozik?
Én sem vagyok az abortusz híve, de mindent gondolj át!!!
Tényleg jól gondold meg, bár ne érts félre, nem akarlak abortuszra küldeni.De mérlegelj.
A hogy mond elt, hát az szülő függő.
13 voltam amikor terhes lettem, akkor nem tartottam meg.
Apunak nem is szóltunk, anyámnak meg a kezébe nyomtam az orvosi papírt amit kaptam, és kész.Nem reagálta tul szerencsére, elmentünk a korházba meg a családsegítőhöz és elintéztük a dolgokat.Se azokon a napokon, se máskor nem hoszta szóba.
18 évesen (iil még 17) még csak sejtettem hogy mivan, megkézdeztem aput hogy mit szolna hozzá, ha nagypapa lenne, elmondta a véleményét normálisan, azt mondta hogy az én döntésem, azt csinálok amit akarok.Anyunak már akkor mondtam amikor biztos volt, nem örült neki, de neki is az volt a véleménye hogy az én életem.
Szóval sokat számit, hogy mienek a szüleid, menyire konzervatívak vagy lazák.
Viszont készülj fel lelkiekben, hogy minden nap azt fogod halgatni,hogy vetesd el.
A nagyanyám közölte hogy fizeti a legjobb dokit, csak ne tartsam meg, a nagynéném soha nem jött ki hozzám, még felköszönteni sem, na akkor betudott ülni az autóba hogy idejöjjön és meg győzzön... szóval ezekre számíts a szüleidtől fügetlenül.
Sok sikert, és boltogságot.
Ilyen helyesírási hibákkal meg is értem, hogy 13 évesen teherbe estél: I.Q. függvénye a dolog.
A kérdezőnek:
tényleg hagyj időt a sokkra, ezt nem lehet túl könnyen megemészteni:))
Egy 16 éves még kislánynak számít, rengeteg dolgot nem tudsz az életről, nehezebb is lesz mint a többieknek, de pozitív dolog hogy megtartod, én nagyon abortuszellenes vagyok.
A papírmunka is bonyolult lesz, nem tudom, hogy kapsz családi pótlékot a gyerek után, ha még anyukád is kap utánad:)))) (nem tudom az hány éves korig jár:) )
Arra törekedj hogy fejezd be az iskoláidat.
Ami pedig a bejelentést illeti, talán hagyd hogy ők jöjjenek rá: néhány reggeli hányás után le fog esni a tantusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!