Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alhasi fájdalom 2 napja...

Alhasi fájdalom 2 napja 26+5 Mitől lehet?

Figyelt kérdés

2 napja fáj egyfolytában az alhasam mintha szúrna..

Jövőhet Kedden van időpontom az orvosomhoz.

Ez normális és várjam meg ? Vagy nézessem meg ?

júl. 16. 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/119 A kérdező kommentje:

Csóri férjem ?

Már most férjem is a téma lesz? 🤣🤣 Ahh jót nevettem most

júl. 16. 13:55
 32/119 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány. De imádom őket ugyan úgy mint más embert :D miért faj gyűlölő vagy ?
júl. 16. 13:57
 33/119 anonim ***** válasza:
58%

Nem nevetsz te jot. Unalmas vagy mar. Van ket gyereked állítólag, menj foglalkozz veluk.

A 3-ra meg vigyazz mert nem lesz CSOK.

Valószínű azert kerdezte, hogy cigany vagy e mert ok beszelnek igy.

júl. 16. 13:59
 34/119 anonim ***** válasza:
44%
sokat elárul az, hogy senki, de tényleg senki nem téged védett. senki. NULLA. egy kommentet nem tudsz mutatni ahol melletted állnak.
júl. 16. 14:01
 35/119 A kérdező kommentje:

Hidd el nevetek rajtatok!

Unalmas vagyok de azért írtok nekem 🤣🤣 gyerekeim épp alszanak ha kíváncsi vagy rá 😁 tudod ők még szoktak délután egyszer 🤣

Nem tudom hogy beszélnek a cigányok de lehet különbek tőletek 😊

Csokkot nem volt szükség felvenni önerőből van mindenünk amit a férjemmel közösen felépítettünk :D kíváncsi vagy még valamire ?

júl. 16. 14:04
 36/119 anonim ***** válasza:
64%

Senki nem kíváncsi rád.

Add fel.

Elbuktad.

Sajnálatra méltó a viselkedésed.

Te egy tenyészgép vagy. 🙂

Felesleges vitába szállni veled, mivel úgyis alul maradsz. Ilyen amikor a hülye okoskodik.

Menj beszélgess a barátaiddal. Ja, hogy azért írsz ide, mert nincsenek. Érthető :)

Szia.

júl. 16. 14:07
 37/119 A kérdező kommentje:

Barátaim tényleg nincsenek mióta gyerekeim vannak .. családom lett 😁 de ahogy látom neked sincsenek barátaid :D

Az van alul aki ott érzi magát drágám :) További szép napot más kommentjei írásához 🤣🤣

júl. 16. 14:11
 38/119 anonim ***** válasza:
58%

olvasgatni jöttem csak ide, de meg is bántam.valahogy nem bírom ki, hogy ide ne írjak. mi ez a műsor kérdező? van két gyermeked ahogy olvasom. nem kellene, hogy felnőtt nőként viselkedj? az ember azt hinné troll poszt. de nem. sajnos tényleg vannak ilyen alul edukált személyek mint te. hát csoda világot élünk.

többi hozzászólónak taps! 👏

te pedig gondolkozz el magadon. nincs drágább mint az emberi érték. lehet akármilyen önerőből felépített kastélyod, ha velejéig romlott lelkű nő vagy.

azt a két/három gyereket nevelni is kell. edukáció hiányában hogy sikerül?van segítséged?

kissé közönséges vagy, és végtelenül egyszerű.

júl. 16. 14:17
 39/119 anonim ***** válasza:
Tényleg tiszta idegbeteg mindenki???? Egyébként attól is lehet, hogy az izmok nyúlnak feszülnek. Egy hevesebb együttlét...ilyenek.
júl. 16. 14:22
 40/119 anonim ***** válasza:
58%
Manapság milyen fura terhes nők vannak. 😂
júl. 16. 14:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!