Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alhasi fájdalom 2 napja...

Alhasi fájdalom 2 napja 26+5 Mitől lehet?

Figyelt kérdés

2 napja fáj egyfolytában az alhasam mintha szúrna..

Jövőhet Kedden van időpontom az orvosomhoz.

Ez normális és várjam meg ? Vagy nézessem meg ?

júl. 16. 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/119 anonim ***** válasza:
65%
Ne torold a kommentjeidet kerdezo! :D vallald büszkén!
júl. 16. 12:45
 12/119 A kérdező kommentje:

Akik szégyellhetik magukat azok ti vagytok !

Nekem semmi szégyellni valóm nincs vállalom amit kérdeztem .

Az a szégyen hogy normális válasz nincs csak ijen idióták mint ti vagytok írnak 😁

Nem fogok törölni semmit .

júl. 16. 12:48
 13/119 A kérdező kommentje:
Igen az ilyen anyukák terhesek képzeljétek el :) gyönyörű szép 2 gyermekem van már akit nevelek szépen az apjukkal 🥰 lehet jobb anya vagyok mint ti egybe 🤣
júl. 16. 12:49
 14/119 anonim ***** válasza:
65%

😂😂 És megint írt egy idióta kommentet. Nem akarsz leallni es mondjuk orvoshoz menni? :D

Eltertel a tárgytól.

Ha állítólag van ket gyereked akkor vegkepp nem ertjuk miert vagy ilyen felelotlen es buta.

"gyonyoru".... Mindenkinek a sajatja a leggyonyorubb! ;)

Lehet jobb anya vagy, de ezek alapjan koran sem biztos! 🥴

Van meg mit tanulnod.

júl. 16. 12:53
 15/119 A kérdező kommentje:

Figyelj ide te vagy elfoglalva velem én ennek örülök ,hogy nincs más dolgod mint nekem írni 🤣

Nem megyek orvoshoz köszi,hogy aggodsz értem. Első volt az,hogy felhívtam a fogadott orvost ő se ijedt meg mint ti .🤣 ha érzem baj van majd megyek. Addig is itthon maradok pihenni a gyerekeimmel és szedem a magnéziumot. Na puszi nektek Sz*R anyák 😁

júl. 16. 12:59
 16/119 A kérdező kommentje:

Akik most engem lenéztek azok szégyelljék el magukat !

Én nem birnák egy terhes nőnek egy anyának így írni. Ha valami bajom van és írni szeretnék véleményt azt nem így írom mint ti ! Elsőnek is le írom ha volt vagy van nekem is ilyen bajom és mitől volt .... Persze tegyétek oda azt is hogy menjek orvoshoz ha szeretnétek.

Nem egyből lemondani a másikat:) neveletlenek

júl. 16. 13:09
 17/119 anonim ***** válasza:
68%
Te nem vagy normális 😂a kutya sem aggódik érted, feltettel egy kérdést, aminek amúgy semmi értelme, és még te pattogsz, mint egy idegbeteg. Két gyerekem van, de egyik terhesség alatt sem voltam ilyen frusztrált liba, mint te. Nevetség tárgya amit lemuvelsz :)
júl. 16. 13:12
 18/119 anonim ***** válasza:
62%
És te nem szégyelled magad? Hogy mást leszaranyázol? Miből sikerult ezt leszűrni? És mivel vagy több , mint egy nem terhes nő? Én is voltam kétszer terhes, sosem kértem magamnak kivételes bánásmódot.
júl. 16. 13:15
 19/119 A kérdező kommentje:

Teljesen nyugodt vagyok már bocsánat 😁

Hidd el én azon csodálkozom hogy vannak ilyen emberek .

Ha neked az amit ki írtam annak semmi értelme akkor miért írsz ide ? Aminek semmi értelme oda nem írok semmit 😁 még is itt vagy és foglalkozol velem 😊

júl. 16. 13:15
 20/119 A kérdező kommentje:

És nektek miből sikerült azt leszűrni amiket írtatok?

Hogy "ilyen nők terhesek"

Olvasd vissza miket írtatok ide bántásokat gúnyolódásokat.

Abból szűrtem ki

Egy anya ha mást így le néz gyereke sem lesz különb szerintem .

júl. 16. 13:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!