Alhasi fájdalom 2 napja 26+5 Mitől lehet?
2 napja fáj egyfolytában az alhasam mintha szúrna..
Jövőhet Kedden van időpontom az orvosomhoz.
Ez normális és várjam meg ? Vagy nézessem meg ?
Örülök hogy nem volt baj .
Szerencsére nekem nincsenek görcseim .
19.dik hét óta járom én is a kórházat. Mindig hazaküldenek azzal,hogy nincs semmi baj ez normális :/ igazából nem is mondják, hogy mitől van :)
Teljesen elmúlt most az alhasi fájdalom.
Már rég orvoshoz mentem volna.
Nem látunk beléd.
Van olyan akinél ez semmit nem jelent, elmúlik pihenésre, van akinél beindul a szülés...
Sajnos nagyon felelőtlen lehetsz, remélem minden rendben lesz veletek.
Ha beindul azt érzem :)
Ha vissza nézed a soromat, látod ,hogy orvoshoz rendszeresen járok a 19.dik héttől szinte minden héten ott vagyok . Nincs semmi baja a babának nekem se. :D Ez normális szerintük.
Hiába megyek be minden nap ha hazaküldenek :D
A felelőtlenség nem itt kezdődik! Ha nem ismersz ne válaszolj te se :)
És így van én egy csúcsszuper anyuka vagyok 🥰
De minek tettél fel kérdést??
Egyebkent tudod honnan lehet tudni, hogy valaki jó anya? Hogy nem tartja magát annak, nincs nagyra magával, hogy ő milyen fantasztikus anyatigris, úgy mint te. Ez mindent elárul rólad, irhatsz bármit. Ja és a helyesírásod kritikán aluli. Szégyen, hogy felnőtt, lassan 3 gyerekes anya nem tud helyesen írni. majd a gyerekek remélem megtanitják neked.
Egyértek veled 87-es! 😉
Sajat maganak mindenki fasza gyerek. 😅
Hát az elég szégyen ha valaki nem tartja magát jó anyának!! Azt megérti az ember néha vannak nehezebb napok a gyerekekkel és rossz anyának érzi magát valaki (nagyon ritkán!)
Akkor az minek vállalt gyereket aki azt gondolja magáról hogy rossz anya ? Gyerekre is ki hat.. vigyázz rájuk ha van :)
A lényeg olvasni lehet amit írok :D
Nagy baj van nálad ha a helyesírás dönti el nálad azt,hogy milyen ember valaki 😁
Ti irhattok nekem BÁRMIT!!
Engem ti az életben nem tudtok megbántani semmivel :)
Akármit írhattok :D
Én egy örömteli boldogság teli anyuka és feleség vagyok :D
Akik boldog életet élnek azok nem mondanak le így mást mint ti :D
Ha valakinek nem tetszik az amit ki írtam annak nem kell ide írni a negatív kommenteket.
De örülök hogy velem foglalkoztok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!