Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alhasi fájdalom 2 napja...

Alhasi fájdalom 2 napja 26+5 Mitől lehet?

Figyelt kérdés

2 napja fáj egyfolytában az alhasam mintha szúrna..

Jövőhet Kedden van időpontom az orvosomhoz.

Ez normális és várjam meg ? Vagy nézessem meg ?

júl. 16. 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/119 anonim ***** válasza:
48%

Hogy miért? Feltetted a kérdést, hogy normális - e, hogy fáj, vagy menj előbb orvoshoz. Aztán leirtad, hogy neked ne mondja meg senki, majd ha te úgy érzed, elmesz orvoshoz. 🤡

Eleve a kérdés feltvesnek sem volt értelme, de a többi hozzaszolasod még feleslegesebb.

Es nem veled foglalkozom, csak épp raerek gyakorizni, de eléggé elborzaszt notarsaim együgyűsége. Főleg, hogy van 2 gyerekem és az ehhez hasonlók gyerekeivel lesznek egy korosztaly.

júl. 16. 13:26
 22/119 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kérdező!

Régen olvastam ilyen alpári kommenteket nőtől. Hogyan nem szégyelled magad? Hogy kapcsolódik a neveltetés ide illetve az, hogy ki a rossz anya?

Azt sem tudod mivel vágj vissza a kommentelőknek.

A tiszteletet nem azért érdemelnéd ki mert terhes vagy és mert anya. Kutyát nem érdekli.

És igen, te egy lenézni való nőnek és anyának nem nevezhető képződmény vagy!

Már csak azért is jobb anyák a kommentelők, mert nem ide írják ki ha bajuk van, hanem orvoshoz fordulnak.

Szegény gyerekeidet sajnálom, te anyák szégyene! :)

Egyáltalán nem vagy nyugodt, az írásaidból tükröződik a düh. Látom ahogy a telefon mögött teli dühvel pötyögsz ide, és próbálsz minél sértőbb és degradálóbb dolgot kitalálni. 😉

Te minden vagy, csak jó, és felelősségtudatos ember NEM! 🙂

júl. 16. 13:39
 23/119 A kérdező kommentje:

Igen és mi a baj a kérdéssel ?

Normális vagy nem normális ?

Soknak normális ez ahogy az orvos is mondta . Ha baj van az nem fog elmulni és enyhébb lenni ! Többnek baj van és ha neked nem volt ilyen és nem tudsz normálisan ide írni egy választ akkor azt tartsd magadban ! Nem hiszem el hogy ha neked fájt valamid és nem voltál kíváncsi arra hogy kinek mitől volt !

Úgy hogy az orvos azt mondja nyugodtan pihenj otthon ha érzed rosszabbodik nem múlik el akkor ugye menjek be .

"Ehhez hasonlók gyerekeivel"

Ezzel a mondattal elég le nézetted magad most!

Az én gyerekeimet ne vedd a szádra! Tanulhatnál tőlük jó modort a gyerekeim jobban vannak már most nevelve mint te!

júl. 16. 13:42
 24/119 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy vannak jól nevelve. Az anyjuk is egy alpári p*csa! 😃
júl. 16. 13:44
 25/119 anonim ***** válasza:
58%

Nem, nem vtam kivancsi kinek mitol volt.

Arra voltam kivancsi, hogy NEKEM MITOL VAN!

júl. 16. 13:45
 26/119 A kérdező kommentje:

Pontosan ahogy írod ! Nem értem hogy kapcsolódott ide a neveltetés és a gyerekek szóba hozása! Olvasd vissza kik és hogyan reagáltak akik egyből a gyerekekre tértek ki egy kérdés miatt ! Szörnyű világot élünk .

Imatkozzatok magatokért hogy Isten változtassa meg a szívetek!

Éljetek békességben .

Mert amit ti itt iratok onnan látni hogy szerettek mást lenézni.

júl. 16. 13:46
 27/119 A kérdező kommentje:

De bizony az én gyerekeim jól vannak nevelve !

Azért mert te itt utálkozol róluk ők szeretnek mindenkit !

Még téged is ha elmennél mellettük és nem mondanak le senkit nem úgy mint ti...

júl. 16. 13:49
 28/119 anonim ***** válasza:
58%

De te szerencsétlen! Te hoztad szóba a neveteltetest!! Es hogy ki a rossz anya!!

En is a kommentelokkel ertek egyet, nehogy azt hidd, hogy veled!

En vagyok akinek valaszoltal.

Borzasztó stilusod van.

júl. 16. 13:52
 29/119 anonim ***** válasza:

Mi az hogy "lemondanak"? :D

Ember, szedd ossze magad. Nem ide valo vagy. Csori ferjed mit elhet at melletted.

júl. 16. 13:53
 30/119 anonim ***** válasza:
44%
felve kerdezem, de cigany vagy mi?
júl. 16. 13:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!