Alhasi fájdalom 2 napja 26+5 Mitől lehet?
2 napja fáj egyfolytában az alhasam mintha szúrna..
Jövőhet Kedden van időpontom az orvosomhoz.
Ez normális és várjam meg ? Vagy nézessem meg ?
Eddig sem kellett volna ide írnod 🤣
Én egyáltalán nem vagyok megbántva szeretek vissza válaszolni mindenkinek :) azért sem törlöm a posztot .
Ha annyira nem érdekel titeket az életem akkor miért vagy a posztom alatt?
Puszit nem kértem de azért köszi 🤣
kedves posztolo!
pszichologuson osztan elgondolkodtal-e man?! szeretnem figyelmedbe ajanlani eme lehetoseget.
udv: #38
Kedves 93
Nincs szükségem rá teljesen egészséges életet élek.
Eme lehetőséget megtartom neked :D
van ferjem, koszoni jol van, epp dolgozik,ugyeletes sebesz orvos az egyik pest megyei korhazban :)
nekem nem mondja meg mit csinalok, de van bennem annyi hogy este egymassal foglalkozzunk :) ezek szerint a ferjed nem igenyli mar a tehen tested :)
ne vergodj.ne bizonygass. nincs neked semmi palotad. Egy putriban eltek vhol a kert vegeben:)
ne sullyedj melyebbre.
Igen, tudod az emberek szeretnek szórakozni. Olyan ez, mint a győzike show. Full buta, de előadja magát nagy embernek és így lesz egy hatalmas bohóc. Na ez vagy te, kérdező.
Ha nem érdekelne, nem válaszolgatnal ismeretlen embereknek rögtön, hanem leperegne és letojnád. Ehelyett baromi kínosan próbálod eloadni magad, ami szánalmas. Töröllek is a kérdések közül, mert baromi unalmas a próbálkozásod.
Nem kérdeztem hogy van a férjed :) azt sem hogy mit csinál :D de semmi baj 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mond neki csináljon valamit a fejeddel ha már sebész :) valami új agy? 🤣
Az én férjem már alszik képzeld holnap korán kel dolgozni a saját Barbershop férfi fodrász üzletünkben :D Ami Egerben van .
Elmondom én is ha már te is . Gyere vendégül fogadunk téged ebbe a három szintes putriban amiben boldogan élünk 🤣
Kíváncsi lennék rád a Facebookon . Megnézhetnénk egymást 🤣
#106 vagyok. Tokeeeeletesen egyet kell ertsek azokkal a kommentekkel ahol probalnak ravilagitani mi is a problema veled. 🤔 Az ilyen embereket altalaban mindenki utalja.
Ne haragudj, de az altalad leirt eletet en nem tudom irigyelni. 😅
Inkabb legyen tyukszaros eletem baratokkal, szereto ferjjel egy kellemes kis hazikoban, mint egy 3 szintes hazban, egy olyan ferjjel aki mellett egyedul erzem magam, es barataim sincsenek, raadasul keptelen vagyok belatni a hibáimat. Nos. Te egy sajnalatra melto szemely vagy sokak szemeben itt. Egy kinos, proli, aberrált szemely. Egy tanulatlan, proszto no, aki probal hencegni, probalja elerni hogy irigyek legyenek ra. De az ellenkezo erzest valtja ki mindenkibol. Nos. Ezert vagy magányos. Ezert irogatsz ide ejnek evadjan. Ezert nincs egy baratod sem.
En szep eletet kivanok neked ezen felul. Tedd szebbé. Bekulj ki onmagaddal. Szep estet! 🙂
Teeeenyleg! Igazad van hallod! 😂😂
Mondjuk IQ alapjan oda is valo. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!