Alhasi fájdalom 2 napja 26+5 Mitől lehet?
2 napja fáj egyfolytában az alhasam mintha szúrna..
Jövőhet Kedden van időpontom az orvosomhoz.
Ez normális és várjam meg ? Vagy nézessem meg ?
Miert itt kersz tanacsot, es miert nem tudod magadtol eldonteni mi a helyes?
Ha a gyerek beteg lesz azt is kiirod ide, hogy vigyed e orvoshoz vagy jovanazugy?
Egyáltalán nincs igaza !
Tettem fel egy kérdést ha valaki nem tud rá választ adni . Akkor ide minek ír ?
Olyan választ várok aki így van vagy volt ..
Ha neked sem volt ilyen vagy nincs akkor légyszi te se írj ide.
De igaza van. És ha nálad nem normális, és baj lesz, majd azt mondod, hogy hát a gyakoris gizikének nem volt semmi baja??
Itt senki sem lát beléd, hogy neked mitől szúr a hasad. Ha volt is valakinek, honnan veszed, hogy neked is attól van, mint neki?? Eszem megáll, és még te kéred ki magadnak ennyi ésszel.
Az 1-esnek és a 3-asnak is igaza van. Milyen leendő anyuka vagy, hogy a gyakori kérdések alapján diagnosztizálsz, és kis túlzással ettől teszed függővé a még meg sem született gyermeked életét!
Szégyelld el magad, amiatt ahogy itt nyilatkozol.
Orvoshoz majd akkor megyek ha én úgy gondolom !
Ha nem érzem hogy menni kell akkor nem fogok !!
Többször jártam így hiába utaztam ide oda orvosokhoz.
És azért mert kíváncsi vagyok kinek mi okozta ahhoz nektek semmi közötök ha zavar amit ki írtam akkor lapozzatok tovább
Nincs mit szépíteni, te tényleg egy ostoba, idióta liba vagy!
Hogy mersz azzal jönni, hogy ki milyen nevelést kapott? Hogy jön az ehhez?
Totálisan igazuk van akik ide írtak. Mindenki ellened megy. Ezen elgondolkodhatnál te seggarc!
ha nem mesz orvoshoz akkor mi a f*sznak irsz ki ide????
Te beteg vagy
várjatok meg, hozom a popcornt! 😂
csinald a musort kerdezo, ugyis unalmamban tevedtem ide. feldobta a napomat a a sultkrumplinal is alacsonyabb iq szinted. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!