Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alhasi fájdalom 2 napja...

Alhasi fájdalom 2 napja 26+5 Mitől lehet?

Figyelt kérdés

2 napja fáj egyfolytában az alhasam mintha szúrna..

Jövőhet Kedden van időpontom az orvosomhoz.

Ez normális és várjam meg ? Vagy nézessem meg ?

júl. 16. 11:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/119 A kérdező kommentje:
Megint vissza válaszoltál? Nem veszed észre vicc vagy :)
júl. 18. 13:24
 112/119 anonim ***** válasza:
43%
Ritka egy sz.r életetek lehet halljátok. 38/ F hát persze fiam!! Sok nyomi köntös egybefürdőruhás mamika. Ne törődj velük! ❤️
júl. 18. 13:30
 113/119 A kérdező kommentje:

Remélem boldogak lesztek azért valamikor :)

Akkor lehet nem fogtok ennyit foglalkozni más posztja alatt :)

júl. 18. 13:46
 114/119 anonim ***** válasza:
61%

Jelentettem a kerdesed, keress más szórakozást, te szerencsementes liba. Ez az oldal arravalo, hogy kérdést tegyenek fel az emberek, ahol a többiek válaszolnak. Nem egy Facebook poszt, ahol a te személyed érdekes. Sikerült magad vicc targyava tenni és mindenki röhög rajtad, ennyi az egész. Az embereket megmosolyogtatjak az ilyen egyszerű, buta lények, mint te. Attól még a mi életünk (az enyém biztos) tökéletesen boldog és teljes, a kettő nem zárja ki egymást, ne aggódj

emiatt. Te amolyan trash tartalomnak felelsz itt meg:) szép napot 😘

júl. 18. 14:48
 115/119 A kérdező kommentje:

Örülök hogy mosolyogtál mindvégig rajtam ....

:D nagyon kedves vagy

Köszi hogy velem vagy és így foglalkozol velem. Te mint normális épp eszű ember itt vagy és válaszolsz nekem napok óta 🤣🤣

júl. 18. 14:53
 116/119 anonim ***** válasza:
52%

nem 1 szemely valaszol neked napok ota, hanem vagy 12 biztos. Es ez azerr durva, mert probaljuk felnyitni a szemed a kellemetlen lenyedre, amibol te annyit szursz le, hogy veled foglalkozunk. Elhiszem hogy vagysz arra, hogy valaki foglalkozzon veled, de mi akik itt írunk elviselhetetlennek tartjuk a magadfajta lenyeket.

Keress baratokat.

a kerdesedet en is jelentettem.

Ugyanakkor ha erre a kommentre reagalsz, sajnos te vagy az aki nem tud meglenni nelkulunk es probalsz olyanokat valaszolni amit ep eszu ember nem tud szo nelkul hagyni.

Szoval lassuk, valaszolsz-e. Vagy sikerul meglenni nelkulunk.

S*ggarc.

júl. 18. 16:13
 117/119 A kérdező kommentje:

Te is itt vagy még ? De cuki vagy :D

Te sem tudsz elengedni ? 🤣🤣 Ember ez az én posztom

Akiknek menniük kell az te vagy normálatlan 🤣

Hiányzom nektek :)

Ha annyira nem érdekellek téged vagy a többieket akkor miért válaszoltok? Én ha valakiről azt gondolom hogy nem méltó semmire akkor azt hagyom a fenébe 🤣 de azért köszi hogy vissza nézel rám mindig

júl. 18. 16:40
 118/119 anonim ***** válasza:
52%

Bocsi, de pont most irtad le, hogy méltóak vagyunk arra, hogy itt legyünk! :D

Normaltalan vagy te es a kölykeid, te budos paraszt. 🙂

Nem irok többet barmit reagálsz. Mert te viszont nem vagy melto arra, hogy valaszoljak neked. ❤️

Boldog eleted kivanok mert akarhogy bizonygatod te egy megnyomorodott lelku no vagy, akira a ferje is tojik ra, te nyomoronc.

Ezt a csatat vesztetted ;)

REMÉLEM mindenkinek van esze es befejezi ezzel a seggarccal a beszelgetest, nem jott ossze neki az hogy baratokat talaljon itt! 😂

júl. 18. 17:20
 119/119 A kérdező kommentje:

Méltó vagyok arra hogy itt válaszolgass nekem 🤣

Végre rájöttél hogy nem kell írni ide a posztom alá? 😲 Hűha 😲 Azért elég sokat foglalkoztál velem 🤣

Szegény kölykeid ha vannak megváltás lesz nekik elvállni tőled ha felnőnek 🤣

Azért ha meg gondolod magad írhatsz 🤣 ne idegeskedj rajtam annyit 😘

júl. 18. 17:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!