Alhasi fájdalom 2 napja 26+5 Mitől lehet?
2 napja fáj egyfolytában az alhasam mintha szúrna..
Jövőhet Kedden van időpontom az orvosomhoz.
Ez normális és várjam meg ? Vagy nézessem meg ?
Remélem boldogak lesztek azért valamikor :)
Akkor lehet nem fogtok ennyit foglalkozni más posztja alatt :)
Jelentettem a kerdesed, keress más szórakozást, te szerencsementes liba. Ez az oldal arravalo, hogy kérdést tegyenek fel az emberek, ahol a többiek válaszolnak. Nem egy Facebook poszt, ahol a te személyed érdekes. Sikerült magad vicc targyava tenni és mindenki röhög rajtad, ennyi az egész. Az embereket megmosolyogtatjak az ilyen egyszerű, buta lények, mint te. Attól még a mi életünk (az enyém biztos) tökéletesen boldog és teljes, a kettő nem zárja ki egymást, ne aggódj
emiatt. Te amolyan trash tartalomnak felelsz itt meg:) szép napot 😘
Örülök hogy mosolyogtál mindvégig rajtam ....
:D nagyon kedves vagy
Köszi hogy velem vagy és így foglalkozol velem. Te mint normális épp eszű ember itt vagy és válaszolsz nekem napok óta 🤣🤣
nem 1 szemely valaszol neked napok ota, hanem vagy 12 biztos. Es ez azerr durva, mert probaljuk felnyitni a szemed a kellemetlen lenyedre, amibol te annyit szursz le, hogy veled foglalkozunk. Elhiszem hogy vagysz arra, hogy valaki foglalkozzon veled, de mi akik itt írunk elviselhetetlennek tartjuk a magadfajta lenyeket.
Keress baratokat.
a kerdesedet en is jelentettem.
Ugyanakkor ha erre a kommentre reagalsz, sajnos te vagy az aki nem tud meglenni nelkulunk es probalsz olyanokat valaszolni amit ep eszu ember nem tud szo nelkul hagyni.
Szoval lassuk, valaszolsz-e. Vagy sikerul meglenni nelkulunk.
S*ggarc.
Te is itt vagy még ? De cuki vagy :D
Te sem tudsz elengedni ? 🤣🤣 Ember ez az én posztom
Akiknek menniük kell az te vagy normálatlan 🤣
Hiányzom nektek :)
Ha annyira nem érdekellek téged vagy a többieket akkor miért válaszoltok? Én ha valakiről azt gondolom hogy nem méltó semmire akkor azt hagyom a fenébe 🤣 de azért köszi hogy vissza nézel rám mindig
Bocsi, de pont most irtad le, hogy méltóak vagyunk arra, hogy itt legyünk! :D
Normaltalan vagy te es a kölykeid, te budos paraszt. 🙂
Nem irok többet barmit reagálsz. Mert te viszont nem vagy melto arra, hogy valaszoljak neked. ❤️
Boldog eleted kivanok mert akarhogy bizonygatod te egy megnyomorodott lelku no vagy, akira a ferje is tojik ra, te nyomoronc.
Ezt a csatat vesztetted ;)
REMÉLEM mindenkinek van esze es befejezi ezzel a seggarccal a beszelgetest, nem jott ossze neki az hogy baratokat talaljon itt! 😂
Méltó vagyok arra hogy itt válaszolgass nekem 🤣
Végre rájöttél hogy nem kell írni ide a posztom alá? 😲 Hűha 😲 Azért elég sokat foglalkoztál velem 🤣
Szegény kölykeid ha vannak megváltás lesz nekik elvállni tőled ha felnőnek 🤣
Azért ha meg gondolod magad írhatsz 🤣 ne idegeskedj rajtam annyit 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!