Lehet méhen kívüli? A ciklusom 29. Napján elkezdtem alhasi szúrkálásokat érezni, majd menstruációs fájdalmakat. De azóta sem jött meg, két tesztem pozitív lett. Ami miatt aggódom, hogy ez az alhasi fájdalom 2 napja folyamatos.
Ha nem csak egy oldali akkor semmi gond.
De ha egy oldali se biztos hogy baj van.
5. Hét előtt csak akkor érdemes menni ha elviselhetetlen fájdalom vagy vérzés lép fel, de előbb nem igazán látják hol a baba.
:) teljesen megértelek.
Nagyon szurkolok hogy minden rendben legyen. Arra van a legtöbb esély :) próbáld elterelni a figyelmed amennyire lehet amíg mész az első orvosi látogatásra.
Boldog baba varast kívánok !
Köszönöm. Erre egyelőre semmi jel, de a fájdalom sajnos nem múlik,de nem is erősödött.... De a mindennapi dolgokat el tudom vele végezni..
Olvastam, hogy ez lehet a korai terhesség előjele, remélem csak ennyi.
Sziasztok! Ma beszéltem a nőgyógyászommal azt mondta ez ilyenkor teljesen normális jelenség, készül fel a szervezet a terhességre stb.. (mostmár egy kis derékfájdalom is társul hozzá) Azt mondta amíg nincs vérzés, addig aggodalomra semmi ok.
Azt elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy mivel lehetne ezt enyhíteni.. De több helyen olvastam, hogy magnézium jó rá? Ti mit hallottatok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!