Has jobb oldalán nem folyamatos szúró/tompa fájdalom mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 hetes terhes vagyok, és kb. 1 hete fáj a hasam jobb oldala (de nem alul, és nem is a bordák alatt), ilyen szúró/belehasító, de mégis tompa a fájdalom. Elmentem a nőgyógyászomhoz, aki megtapogatott, megvizsgált, ultrahangozott, a méhszájat is megnézte és mindent rendben talált. Epekímélő diétára fogott, amit azóta szigorúan betartok, mégsem múlik el.
Nektek volt ilyen tapasztalatotok? Mitől lehet? Lehet, hogy csak nagyon növekszik?
2018. márc. 2. 08:50
1/2 anonim válasza:
Nekem szélszorulástól szokott fájni. És epés is vagyok. Emésztésed rendben van?
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, emésztésemmel minden rendben van. Ma pihentem/feküdtem egész nap otthon, most muszáj volt kimozdulni a lakásfelújítás miatt, és érdekes, ekkor elkezdett megint fájni. :(
2018. márc. 2. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!