Azok a 40-es nők, akiknek nincs gyerekük, azok mit csináltak a 20-as, de főleg a 30-as éveikben, de most komolyan?
Majd akkor eltakarodok amikor en akarok :))
Egy idiota vagy. Mit turkalsz masok életébe? Sajatod nincs? Vagy elb*asztad valahol a 20-as eveid kozepen es feltekeny vagy azokra akik tudnak elni es látják az elet ertelmet gyerek nélkül is? :D
Kioregedett senki lehetsz. Aki annyira megszalott hogy csak a gyerek tette boldoggá. Gondolom se ferjed se macskad.
Felesleges allitanod hogy gyönyörű eleted van gyerekkel es ferjjel, senki nem hiszi el. Egy otromba buta, idétlen no lehetsz a hozzaallasod es a megnyilvanulasaid alapjan :))
"kidobták a kukába"
Te miről beszélsz ember? 😂
Legjobb éveim most vannak. Utazgatok a férjemmel, szabad vagyok, oda megyek ahova akarok.
Ezt irigyled? ☺️
Valami begyepesedett régimódi nő szerű képződmény lehetsz.😅 Modernizáld a felfogásod! ☺️☝️
Mert ez így ciki.
Végeztem az iskolával és beiratkoztam még pár év továbbképzésre. Utaztam, bejártam a fél világot, a barátaimmal voltam, szórakoztam, buliztam. Karriert építettem, folyamatosan léptem előre a munkahelyemen (most is új dolgokat tanulok) és a fizetésem is nő.
Férjhez mentem, vettünk egy kis házikót, amit a saját igényeink szerint újítunk és szépítgetünk.
Közben utazunk, sokszor spontán is (igen, van hogy hajnali 1-kor bepattanunk a kocsiba és hajnalban érünk haza). Jól érezzük magunkat.
Szóval hogy a kérdésedere válaszoljak, "önző módon" a saját életemet ÉLTEM és élem most is és baromi jól érzem magam, a férjemmel együtt.
Köszi, én boldog vagyok. Te meg nyilvánvalóan egy frusztrált anyuka, akinek az x gyerek felnevelése megette az életét és most irigyen valami önigazolást keres. 🤷♀️
Nem mindenki bulikázik. Egyszerűen nem találbak olyan párt, akivel lehetne kezdeni valamit.
Van a baráti társaságban 37 éves pasi, aki még mindig nem akar megállapodni, 2-3 évente vált barátnőt, mielőtt túl komolyra fordulna a dolog. Más pasik ezt 5-7 év után csinálják.
Több ismerős járt így. Jól megvoltak, majd mikor már vártak volna valami előrelépést a kapcsolatban, a pasi lelépett. 2-3 ilyen pasi, és ott áll a nő 40 évesen.
Nagyon sok nő szeretne fiatalon szülni, de nem találják meg hozzá az ideális párt.
Azert mar nem azt a vilagot eljuk, hogy 21-22 evesen a noknek ferjhez kellett menniuk es szulniuk, maskepp kitagadtak oket a falubol-csaladbol.
10 evvel ezelott azt gondoltam, ennyi idosen fogok ferjhez menni, es lesz egy gyerekem, majd 30 eves koromig meg egy. Mert anyukam is ennyi idos volt, a 80-as evekben amikor az elso, majd a 90-es evekben, amikor a masodik gyereke szuletett.
Most 28 vagyok, az elso es utolso gyerekemet varom, egy eve vagyok hazas. Szoval az elkepzelesem nem jott be, de 21-22 evesen nem is allt ugy az eletem, hogy csaladot alapitsak. A masodik gyerek meg nyilvan nem fog bejonni 30 eves korom alatt, de nem is akarunk tobbet a ferjemmel.
"Kioregedett senki lehetsz. Aki annyira megszalott hogy csak a gyerek tette boldoggá. Gondolom se ferjed se macskad."
Hahh! Ebből is látszik, milyen ostoba vagy! Nincs gyerekem, és még csak nem is nő vagyok!
Te mit is csinálsz, hogy még mindig nincsen gyereked? Ha már a számon kérésnél tartunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!