Nem szeretem, ha a párom bent van amikor a gyerekünket szoptatom. Mindig megkérem, hogy olyankor ne jöjjön be a szobába. Szerintetek rosszúl teszem? Ti, hogy csináltátok?
Nekem egyedül a férjem volt az, aki nem zavart ilyenkor. Csak előtte tudtam szoptatni, három gyermekünk van.
Szégyenlős vagy?
Gondolom úgy érzed, hogy ez a Te közös pillanatod a babával, azonban gondolj arra, hogy azzal hogy kiküldöd, kirekeszted.
Számára is fontos, hogy jelen legyen. A meghitt pillanatokat közösen kellene megélni. Szerintem ne küldd ki.
Egy normális és érett kapcsolatban el tudja választani mindkét fél a dolgokat, helyén tudja kezelni. (nő, anya, férfi, apa stb.)
Miért nem szereted, meg tudod magyarázni?
Azért kicsit erős az érzéseimért 0% adni...köszönöm ez van.
Ha ilyen miatt félrekacsingat ebben az időszakban akkor nagyon félre nyúltam mikor hozzá kötöttem az életem. Egyébként az hogy nincs ott szoptatás közben nem jelenti azt hogy nem élünk házas életet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!