Nem szeretem, ha a párom bent van amikor a gyerekünket szoptatom. Mindig megkérem, hogy olyankor ne jöjjön be a szobába. Szerintetek rosszúl teszem? Ti, hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 11:14
11/18 anonim válasza:
Ha nem szereted, hogy ilyenkor néz, akkor mi hiába írjuk le, hogy minket esetleg nem zavart. A te érzésed, hozzáállásod szerintem ezzel nem fog változni. Ezt nektek kell megbeszélnetek. Mondd el neki őszintén, hogy így érzel. Vagy megérti vagy nem, lehet, hogy megbántod vele, de az is lehet, hogy könnyen elfogadja.
12/18 anonim válasza:
Mennyi idős a bab?
Párodnak mi a véleménye erről?
13/18 anonim válasza:
férjed nem nézhet szoptatás közben, de itt vadidegeneknek kiteregeted a magánéleted. ÉRdekes nő lehetsz.
14/18 anonim válasza:
Majd megnézegeti a szomszédasszonyt, azt leshetsz, mint Jenőke a matinén. :D
15/18 anonim válasza:
Pontosan mi bajod van a dologgal?
Az, hogy a melledet látja? Vagy ahogy lát? Vagy mi?
Mert oké, hogy menjen ki, de MIÉRT? Ezt valószínűleg ő is megkérdezné.
16/18 A kérdező kommentje:
Nekem ciki, hogy szoptatás közben lát. Nem szól semmit érte, csak mindig mondanom kell neki.
2013. dec. 19. 13:08
17/18 anonim válasza:
AnszVer válasza:
első lépések a válás felé...majd akkor nézeget más nőt
Nézeget mást nőt, miközben szoptat egy idegen gyereket? Grat, biztos erre fog felizgulni ...
18/18 anonim válasza:
Ilyenkor az apukák amúgy is kirekesztettnek érzik magukat, mivel gyakorlatilag mindent az anyuka csinál a baba körül, és a pici gyakorlatilag teljesen az anyjára van utalva.
Nem értem, hogy mi zavar abban, ha néz titeket. Hogy ebben mi a ciki, meg a nőietlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!