Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azok a 40-es nők, akiknek...

Azok a 40-es nők, akiknek nincs gyerekük, azok mit csináltak a 20-as, de főleg a 30-as éveikben, de most komolyan?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy egy-két év úgy alakul, hogy nem alkalmas, de 20 év? A 30-as éveiket ezek szerint csak kidobták a kukába.
júl. 14. 15:09
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
#39! A kérdező nyilván egy incel, aki valójában arra kíváncsi, "miért nem adtuk lejjebb" és álltunk össze az ilyen szánalom alakokkal, mint ő, hogy gyárthassuk a purdét. Ezt a felnőtt párkapcsolatok topicban naponta eljátsszák. Na, vajon miért?🤔
júl. 15. 09:33
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nő vagy kérdező, akkor meg neked végképp kuss a neved! 😉
júl. 15. 09:33
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

A megnyilvánulásaidból tukrozodik mennyire buta, tanulatlan ferfinek sem nevezheto szégyenhalmaz vagy.

Valószínű ezért nincs senkid mert egy paraszt vagy! 😅

Bottal sem piszkalnek meg ilyen undoritooo "embert" mint te, kedves kérdező. 🙂

Eleg ketsegbeesetr lehetsz ha az unalmadat itt probalod palastolni. Menj dolgozni, ne otthon ulj. De ebbol kifolyolag nem csak undorító vagy hanem egy lusta kanapehuszar is! 😅

júl. 15. 09:37
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Arra bezzeg nem válaszol, hogy miért is nem gyàrtott már ő is kölyköket. Csak ossza az észt.
júl. 15. 10:59
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ember ne is gyartson.
júl. 15. 11:39
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

“ azok a 40-es nők, akiknek nincs gyerekük, azok mit csináltak a 20-as, de főleg a 30-as éveikben, de most komolyan?”

Tedd fel ugy a kèrdèst, hogy “azok a 40 es fèrfiak…..”ès válaszold is meg egybôl mert mi a különbsèg ? semmi ha csak nem 15 èves vagy. Akkor meg mi a f@szt keresel itt? Tedd fel a kerdesed az “emberek “ kategòriában.

júl. 15. 12:52
 47/52 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező neked ehhez mi a f@sz közöd van?

Saját életeddel foglalkozz.

júl. 15. 14:39
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
De nincs saját élete, mert egy kib*aszott nagy rakás szerencsétlenség :D
júl. 15. 14:46
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Nos, láthatod kérdező, hogy a nők szemében egy nulla vagy! 🙂
júl. 15. 14:47
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Én egy dolgot tennék hozzá, az hogy valaki azt mondja neked hogy nem akar gyereket, nagyon sok mindentől lehet. És a mögötte rejlő okokkal sok idő el tud menni. Nálunk öt év volt hogy először teherbe essek az első négy évben mindenkinek azt mondtam hogy nem akarok még babát. A barátaink és a rokonok azt látták (és te is azt láttad volna!!!) hogy húzom az időt. De valójában az okok kezelésével, egy évnyi "pihenővel" és utána mesterséges megoldásokkal ment el az az idő. Én szerencsés vagyok, együtt maradtunk egyetem után is a párommal de ha nem így lett volna akkor most kb 38-40lennék. Szóval engem abban az esetben az általad keresett kategóriába sorolnál, aki látszólag nem akart eddig gyereket most meg mégis nagyon... Nem tudod miért mondják neked azt hogy nem akarják, lehet csak az adott körülmények között nem jöhet szóba (és ez lehet 40evesen más) vagy olyan dolgok húzódnak mögötte amit egész egyszerűen nem akar elmondani és leráz annyival a 30-as éveiben hogy nem, vagy "még nem" akar gyereket.
júl. 24. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!