Hogy lehet visszautasítani a babaruhákat?
Tudom, köszönöm, nem kérek. De ez nem működik! Én nem gondoltam, hogy ez ilyen durva lesz. Rengeteg ruhát örököltem, csak pont ellenkező neműt, mint amire szükségem lenne, de azért elég sok uniszex összejött. Természetesen, mivel a babával életem álma teljesült, nyilván vettem neki nemének megfelelő ruhákat is. Ettől függetlenül nem lenne gondom azzal, ha kapnánk NÉHÁNY, JÓ ÁLLAPOTÚ darabot, de nem erről van szó. A lakásomat eddig is raktárnak használta a családom, így elég problémát okoz, hogy helyet találjak a gyereknek és amit csak lehet, eltüntessek a házból. Ehhez képest bármitől is sikerül megszabadulnim, a dupláját kapom vissza babaruha formájában. A legtöbben nem kérdeznek semmit, csak kijelentik, hogy "összeszedték nekem" és hozzák, vagy simán csak hozzák. Kb.10%lenne használható, a többi max.porrongynak. Nem is értem, hogy gondolják, hogy ráadnám a gyerekemre a kinyúlt, foltos, bolyhos, szakadt vackokat.
A legdurvább, hogy van, akinél tudom, hogy ágyi poloska volt és bár tényleg folyamatosan irtották, nem tehettek róla, a szomszédtól visszajött, de én ettől még erősen fóbiás vagyok. Nem szeretnék évekig poloskákkal küzdeni, örülök, hogy egyelőre nincs.
Nem vagyok konfliktuskerülő, inkább beleállok, de ebbe most nem szeretnék. Szeretném megtartani a normális kapcsolatokat és nem akarok életre szóló sértődéseket ilyen hülyeség miatt. De hogy lehet ezt megúszni? Nem akarok babaruhákat!😭
Nekem az egyik rokon adja a két éves fiamnak azokat a ruhákat amiket az ő 7 éves fia kinő éppen, mert jó lesz az enyémnek..Nyilván nem fogom tartogatni évekig, nincs is hol.
Elhozza, és már adom is tovább.
Szeretném megtartani a normális kapcsolatokat
Biztos bennem van a hiba, de nekem a normális kapcsolat ott kezdődik, hogy lehet nemet mondani, és ismernek is annyira, hogy tudják, mi felesleges.
Parom keresztanyukaja mikor megtudta hogy jon a baba.. mondta hogy a mama padlasan rengeteg ruha van stb. Nem reagaltunk ra. Majd masnap irt hogy eloszedte a babakocsit is. Parom kerdezte mit irjon neki? En meg mondtam neki hovatkozzon ram.. van hatarozott elkepzelesunk pl a babakocsirol es azt majd miszeretnenk megvenni es megkoszontuk.. azota eltunt 😂
Mikor elkedztunk venni ezt azt akkor is mondtak a csaladba hogy nem kell meg vasarolni mert sok mindent kapni is fogunk es mondtuk nekik hogy mielott vesznek vagy hoznak valamit kerdezzek meg szuksegunk van e ra :). Egyebkent a sogoromekis mondtak osszeszedik a lany cuccait nekunk meg kolcsonbe oda adjak a hordozot agyat kocsit stb de azt is elutasitottuk mert nem kell nekunk. ( Allapota miatt, meg ha becsuszik ott egy gyerek , gondolkodhatunk hogy vegyunk ezt azt most meg igy szepen berendezkedunk megveszunk mindent :) )
A jókat, amik a gyerekemnek nem kellenek (méretgond vagy nem a nemének való) simán felraknám Vintedre eladni, legalább hasznom legyen, a többit kiszórnám konténerbe, ha már nincs merszem azt a szitut elkerülni, hogy a lakásomba bejussanak a ruhák.
(Mondjuk az ágyi poloskást be nem engedném, nem csak a ruháit, őt magát sem, mert simán behozhatja ő maga is a házba a ruháján, holmiján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!