Visszautasíthatom a kórházi felvételt?
Figyelt kérdés
Péntekre vagyok kiírva. Ma voltam NST, meg védőnőnél, és az orvos azt javasolta holnap jelentkezzek kórházi felvételre. Panaszom nincs, baba is jól van. Amiatt akar befektetni hogy első gyermekem 41+ 2 napra született császárral, indított szülés leesett a szívhangja. Naponta megoldható hogy bejárjak vizsgálatra.2014. okt. 1. 14:18
3/6 anonim válasza:
Visszautasíthatod, persze. Mindenféle ellátást jogod van visszautasítani.
De ha bármi történik addig, akkor az a te felelősséged lesz.
4/6 anonim válasza:
De mivel indokolja? Pl. nálam hiába volt minden rendben, elkezdett fogyni a magzatvíz és mondta, h jó lenne a babát kivenni és nem megvárni amíg kritikus lesz. Ne játszunk orosz rulettet.
Hiába mész be naponta reggel 9kor vizsgálatra, ha este 10kor lesz valami gond. Én nem reszkíroznék a saját kényelmem miatt. Vagy miért nem akarsz befeküdni?
5/6 A kérdező kommentje:
Az előző szülésre alapozza. De akkor is több mint 1 hét túlhordás után inditották. Nincs semmi gond. Nincs magas vérnyomás, sem vizesedés, NST is tökéletes.
2014. okt. 1. 15:37
6/6 anonim válasza:
Az itteni kórházban ha az előző szülés császár volt akkor a 38-39 héten be kell feküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!