Hány hetesen készíttettetek 4D-s ultrahangos felvételt a babátokról? Hanyadik hetet tudnátok ajánlani az alapján, mennyire volt szép és látható a baba?
Én még nem voltam , nekem terhesgondozáson 30 hetett ajánloták azt mondták akkor szép húsis már :).
Második babó lesz :). 1 nél sajnos nem voltunk 4 d ultrahangon . Szóval most júni végére tervezük.
23+1 hkm :). Boldog Babavárást!
Mi a 22. héten voltunk és gyönyörű volt a baba:)
39+3hkm.
Szia!
Én múlt hét pénteken voltam, akkor voltam 29+1 hetes. Hát, eléggé elmosódott képeket készítettek. Voltam 12 hetesen is, akkor sokkal kontúrosabb volt a baba. Szóval én kicsit csalódtam, lehet, korábban kellett volna mennem.
Nekünk a 26. hétig javasolták, mert mellső fali a méhlepényem.
25. héten voltunk, a kislányunk állandóan belenyomta az arcát a lepénybe.. :) De, még így is sikerült szép képeket csinálni róla. Egyébként a 30. hétig szokták javasolni, mert utána már olyan nagy a baba, hogy alig fér bele a képbe :D
26 hkm
26 hetesen voltam és mindent gyönyörűen lehetett látni. Bnőm 30 hetesen volt és nagyon bánta h nem ment hamarabb mert se az arcát nem sikerült jól levenni minden egybe volt már nagyon. De neki nagy volt a babája. Gondolom ez a mérettől is függ :) Egyébként én is úgy tudom h 26-28. héten a legjobb menni én is azért mentem ilyenkor. :)
3hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!