Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+3 naposan 9mm petezsák...

6+3 naposan 9mm petezsák benne szikhólyag látható, baba még nem . Szerintetek nem túl elmaradott?

Figyelt kérdés

Aug.7-én menstruáltam utoljára, szeptember 4.-ére nem vártAM, de már 30.-án pozitívat teszteltem....ennek ellenére nem felel meg a korának, bő egy héttel kisebb...

Félek nem lesz baba mert nem hiszem h később fogant volna mert akkor nem teszteltem volna mensi előtt 5 nappal már egyértelmű pozitívat....

Szerintetek???Tapasztalatok akiknél ugyan ez volt ?

1 hét múlva megyek vissza kontrollra...

2012. szept. 22. 08:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Amúgy el tudnám fogatni h később fogant csak a korai pozi terhességi teszt miatt nem stimmel a dolog :S
2012. szept. 22. 08:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Most az a lényeg, hogy NYUGI!!!

Egy hét múlva mégy vissza a dokihoz. Ő fog majd egyértelmű választ adni. Azért is néz meg egy hét múlva is.

2012. szept. 22. 08:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem 5+3 hetesen 10mm-es petezsák volt,

6+3 hetesen 4mm-es embrió.

uh-n nézték a peteérést és a 15.napon volt.

DE ne izgulj,mert a b.nőm is így volt mint te és biztosra mondta,hogy középidőben fogant,de a doki és az uh szerint 1hét+2nappal fiatalabb volt a terhessége és csak a 6.hét végén láttak embriót!

Nyugodj meg, nem lesz gond!!

9hkm

2012. szept. 22. 09:11
 4/6 sumergo ***** válasza:
49%
A terhességi hormon eltérő időben, és koncentrációban jelenik meg a vérben. Ezért előfordulhat, h később fogant, mert lehetséges, h a te szervezeted előbb termel hCG-t. Szóval ez is egyénenként változó. Próbálj nyugodt lenni, egy hét múlva minden kiderül, reméljük a legjobbakat.
2012. szept. 22. 10:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat ! drukkoljatok!

1 hét múlva majd írok !

2012. szept. 22. 10:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én pont 7+3napossan voltam dokinál mikor megállapította a terhességemet. Akkor az eredményem volt ez petezsák méretet nem írtak CRL:12,3mn benne élénk szívhang és egy embrió. Szerintem meglehet hogy később fogant a baba. Nyugodj meg az a legfontossab most.
2012. szept. 22. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!