Aug.16. -án 21mm-es petezsák, benne szikhólyag látható, embrió még nem. A petezsák mellett hematóma. Be akartak fektetni, hogy már nem él. Szerintetek lehetséges, hogy baj van? Folyt lent.
Szia!
Figyelj ide, nem hamis reményeket akarok kelteni, de van hogy össze-vissza néznek mindent, egyik héten még nincs szívhang, nem is élő, 7 hetes...másik héten átkerülsz egy másik dokihoz, az megállapítja, h hü.je volt az előző, ez csak 5 hetes terhesség és ott az embrió.... Akkor mondjanak véglegeset neked, amikor méretek alapján nem nő a mérete és pl. 2 hét múlva sincs szívhang. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy minden reménykeltési szándék nélkül láttunk már ehhez hasonlót, hogy azt mondta a doki, h nem él, aztán mégis....
Én sem mennék bele. Várj még, ebből lehet bármi. A petezsák nőtt, ez egyértelmű, ha nem fejlődik, akkor elhal, és azt észre fogod venni a következő 2 hétben.
De nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Vagy menj el egy másik dokihoz, megér egy próbát!
Szia!
Azóta még nem voltam dokinál,ma kérek időpontot.De semmi gond nincs.Nem vérzek,nem görcsölök.Szóval semmi jele annak,hogy baj lenne a babámmal.Köszi az érdeklődést.Jelzek majd,ha tudok valamit.
Sziasztok.
Tegnap voltam dokinál,és kiderült,hogy tényleg baj van.Nem fejlődik a baba,úgyhogy át kell esnem egy műtéten,hogy eltávolítsák.Köszi a sok biztatást,de sajnos így alakult.Talán legközelebb sikerül.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!