Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Papirforma szerint 5 hetes...

Papirforma szerint 5 hetes terhes vagyok de az embrio még nem látszik a petezsákom 6*7mm és a szikholyag is csak 2,5mm. Eddig néha görcsölgettem kicsit de ma reggelre abba maradt. Ezek szerint elmehetett a baba vagy csak szokja a testem a növekedést?

Figyelt kérdés
Van más is akinek igy van? Mikortol kellene látszania uh-n az embrio? és a szív dobogás?

2012. aug. 23. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia én hetekig voltak görcseim de aztán elmúltak. Tegnap voltam dokinál a papíromra azt írták hogy Petezsák átmérőjét nem írtak CRL:12,3mm szívhang élénk egy embrió szabályos szikhólyaggal ez alapján 7hetes 3naposnak ítéltek meg. De van mikor most is egy picit görcsölök de ez azért van mert nyúlik a méh. Szerintem ha legközelebb mész akkor már fogod látni a szívhangot.
2012. aug. 23. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
szia ne idegeskedj mert bisztos minden rendben van nekem a doki azt mondta volt h 6 hetol van szivhang amugy en 12 hetig gorcsolgettem minden nap olyan erzesem volt h most lesszek beteg peddig tudtam h babat varok ne idegeskedj mert minden rendben van boldog baba varast 32hkm
2012. aug. 26. 08:51
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, ma megyek dokihoz remélem minden rendben lesz, remélem látszodik a kis porontyom majd. :)
2012. aug. 27. 06:28
 4/5 A kérdező kommentje:
most jöttem haza minden rendben, hallatszott a szivecskéje, meg minden.. :)
2012. aug. 27. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:
na latod mondtam en h ne idegeskedj orulok h minden rendben van tovabbi szep baba varast
2012. szept. 3. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!