Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most ez lehetséges? 5 hetes...

Most ez lehetséges? 5 hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés
...fura leírni valahogy mégis megpróbálom:szóval voltam már terhes,császárral szültem és közel 7 kilósak voltak ők együtt,és most csináltam egy pozitív tesztet és nem csak azóta de inkább azóta figyelek fel jobban arra hogy ha hajolok vagy úgy ülök érzem odalent mintha egy teli kis lufi lenne,nem tudom hogy ez most hülye kérdés volt-e tőlem de akkor is érzem,volt már valaki így ilyen korai terhességnél???
2012. aug. 21. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
3 és fél hetes terhes lehettem, mikor már éreztem, hogy valami nagyon más a szervezetemben. 200 km-t autóztunk, alig bírtam elviselni magamon a nadrágot, pedig nem volt szoros, és a biztonsági övet. Biztos voltam benne, hogy az vagyok, anyósomnak mondtam is, hogy szerintem hárman jöttünk, de ő is észrevette, hogy valami megváltozott rajtam. Egy héttel később sikerült kétcsíkosat pisilnem. :) Most vagyok 24+1 hetes. :)
2012. aug. 21. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Gratula neked:)most én is iszonyat amennyire puffadok csak ahogy pl:most is itt ülök féloldalt érzem hogy valamit nyomok,ami persze természetes csak nem tudom ennyi idősen is az -e??!!!:)
2012. aug. 21. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges. 8hetesen rendesen éreztem a hasam. 10hetesen látható volt, hogy "nem bevacsoráztam" -többen rákérdeztek. 16hetesen a köldököm már kint volt.. Nekem a hasam ramaty állapota miatt lehet így. Én is szültem már.
2012. aug. 21. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Én írtam, h már három és fél hetesen éreztem én is.

Én még nem szültem, ráadásul erős testalkatú voltam (nem kövér), és két hónaposan meg kellett mondanom a munkahelyemen, mert aki meglátott, egyből rákérdezett. :)

2012. aug. 21. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Ugye az előző terhességemnél nekem is hamar meglátszódott mert csak ketten voltak odabent de ez meg csak más (mármint nagyon remélem mert dokihoz csak jövőhéten megyek) :)
2012. aug. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!